tag:blogger.com,1999:blog-7336352717077540258.post7643210132913785803..comments2024-02-21T11:17:03.098+01:00Comments on Coses de Llàbiro: Cake de remolatxa i pomaCoses de Llàbirohttp://www.blogger.com/profile/16829312925401226346noreply@blogger.comBlogger27125tag:blogger.com,1999:blog-7336352717077540258.post-6419771193805246792013-05-13T17:15:25.631+02:002013-05-13T17:15:25.631+02:00Una combinació deliciosa!!1 I la cremeta, volem la...Una combinació deliciosa!!1 I la cremeta, volem la recepta!!!!<br />Petonets bonicaCatieuhttps://www.blogger.com/profile/00362153745937262910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7336352717077540258.post-20425914226535525252013-05-09T19:13:26.544+02:002013-05-09T19:13:26.544+02:00Wow quina pinta tan deliciosa! y la convinació de ...Wow quina pinta tan deliciosa! y la convinació de la poma i remolatxa que bona!<br /><br />petonetsRaquelhttps://www.blogger.com/profile/05035633778373517313noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7336352717077540258.post-34947354504824302792013-05-08T23:30:08.113+02:002013-05-08T23:30:08.113+02:00Quina pinta més bona té! Una recepta riquíssima!
...Quina pinta més bona té! Una recepta riquíssima! <br />petonsdosentrebambalinashttps://www.blogger.com/profile/08836654414059659239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7336352717077540258.post-76426555161912124762013-05-07T16:18:31.477+02:002013-05-07T16:18:31.477+02:00Hola guapa, t'he descobert per casualitat al l...Hola guapa, t'he descobert per casualitat al link de @blogscocina i amb el teu permis em quedo per aqui, ja que m'encanta el que veig!! M'has sorpres moltissim amb aquest cake de remolatxa, mai l'he probat en dolç i segur que està bonissim, l'hauré de tastar!! Quina meravella!! Un petonas,<br /><br />LauraLaurahttps://www.blogger.com/profile/04984494988353950840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7336352717077540258.post-68791619257527965882013-05-07T15:42:26.234+02:002013-05-07T15:42:26.234+02:00Per fert Mònica, tens un regalet esperant-te a la ...Per fert Mònica, tens un regalet esperant-te a la meva cuina, passa't quan vulguis a recullir-lo...<br /><br />Petons!Pumukyhttps://www.blogger.com/profile/07124339883448680874noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7336352717077540258.post-58084402045772330252013-05-06T14:20:54.210+02:002013-05-06T14:20:54.210+02:00Quina bona pinta!! Mai he fet servir la remolatxa ...Quina bona pinta!! Mai he fet servir la remolatxa per cuinar, pero m'haure d'animar. Petons!Pilihttps://www.blogger.com/profile/11962506957347138440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7336352717077540258.post-77822631776904541212013-05-05T18:36:29.222+02:002013-05-05T18:36:29.222+02:00a banda de en amanides, mai he cuinat amb remolatx... a banda de en amanides, mai he cuinat amb remolatxa!! Qué original!! m'encanta!! MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7336352717077540258.post-70254864563558326932013-05-02T22:06:33.298+02:002013-05-02T22:06:33.298+02:00Devia quedar ben bo aquest pastís i segur que la S...Devia quedar ben bo aquest pastís i segur que la Sandra molt contenta...<br />NaniLa Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7336352717077540258.post-66122006312997654552013-05-02T15:47:49.973+02:002013-05-02T15:47:49.973+02:00Segur que la Sandra quedarà encantada amb totes aq...Segur que la Sandra quedarà encantada amb totes aquestes receptes que li heu preparat ;)<br />Deu quedar semblant a un pastís de pastanaga, oi?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7336352717077540258.post-78445062896478731012013-05-01T22:25:48.631+02:002013-05-01T22:25:48.631+02:00No se si m'agrada més la foto, la recepta o la...No se si m'agrada més la foto, la recepta o la Nutella que hi ha a sobre!!! és una passada sister!!! molts petonetsJudithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7336352717077540258.post-61048340115978053422013-05-01T21:38:21.348+02:002013-05-01T21:38:21.348+02:00He cogido la costumbre de llevarme la remolacha a ...He cogido la costumbre de llevarme la remolacha a casa cuando la encuentro fresca y en lugar de cocerla la aso, manías personales, el caso es que no paro de colorear platos con ella jeje lo último unas burguer rosas que seguro que te hubieran encantado jajaja Me apunto a trocito de bizcocho con los ojos cerrados, a Sandra la he felicidato por el fb, que ya es raro en mi, estaré cambiando con la edad, no creo ;P<br />Besitos para todas!!!!Hevahttps://www.blogger.com/profile/06534208350587943532noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7336352717077540258.post-11814958185944961162013-05-01T18:39:17.439+02:002013-05-01T18:39:17.439+02:00que buena idea Monica la de usar remolacha y manz...que buena idea Monica la de usar remolacha y manzana en este cake ,te ha quedado muy bien y super apetecible<br />buen regalo a la Sandra<br />petoMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7336352717077540258.post-13510657129554575622013-05-01T18:19:25.379+02:002013-05-01T18:19:25.379+02:00Quines coses més originaaalllsss!!!Quines coses més originaaalllsss!!!món cosit a màhttps://www.blogger.com/profile/06232125369063138291noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7336352717077540258.post-88944456503906542392013-05-01T18:11:36.853+02:002013-05-01T18:11:36.853+02:00Té un color temptador... caldrà provar de fer-lo, ...Té un color temptador... caldrà provar de fer-lo, doncs! PetonsTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7336352717077540258.post-79352017352858437572013-05-01T04:23:37.105+02:002013-05-01T04:23:37.105+02:00Es una ricura y me encanta la presentación, que bo...Es una ricura y me encanta la presentación, que bonita, Sandra se lo merece, es un solete!<br /><br />Besos bonita.Maytehttps://www.blogger.com/profile/01814103578345763959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7336352717077540258.post-89283351942314305682013-05-01T00:29:20.200+02:002013-05-01T00:29:20.200+02:00Guau! Com sempre em sorprens, fantàstic amb remola...Guau! Com sempre em sorprens, fantàstic amb remolatxa, quin coloret!<br />Moltes gràcies guapa, sou les millors! Quina il·lusió!<br />Petonets<br />SandraEls fogons de la Bordetahttp://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7336352717077540258.post-79560378658836085032013-04-30T20:39:15.525+02:002013-04-30T20:39:15.525+02:00Ja sé com camuflar un altre aliment!!!!
Encara no...Ja sé com camuflar un altre aliment!!!! <br />Encara no he comprat mai remolatxa cuita (de fet, ni l'he vista al super) però crec que hauria de fer-ho.<br />No m'imagino el gust d'aquesta combinació i el soci si que no s'ho pot ni imaginar!! Ho haurem de tastar. Ja te contaré...<br />Què he vist que hi ha al damunt??? Nocilla????!!!!!!!! ;DDD<br />Petons guapa!!Bon Tiberihttps://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7336352717077540258.post-74282213873124722682013-04-30T19:33:10.221+02:002013-04-30T19:33:10.221+02:00Ohhh mmm!!! tinc una remolatxa a la nevera esperan...Ohhh mmm!!! tinc una remolatxa a la nevera esperant ser convertida en cake, perquè vaig veure una recepta i em va cridar molt l'atenció. Aquest pastís vostre també fa una pinta tremenda!!Evahttps://www.blogger.com/profile/06828316644282925063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7336352717077540258.post-37733517341549967542013-04-30T18:46:37.937+02:002013-04-30T18:46:37.937+02:00M'encanta!!! Quina bona pinta i els ingredient...M'encanta!!! Quina bona pinta i els ingredients són ideals, molt del meu estil jejejje. La textura que te la trobo fantástica, una mica més humit que el pa de pessic i de gust segur que està boníssim.<br /><br />Petonets!!!Rosa Ballerinahttps://www.blogger.com/profile/04532565996939714927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7336352717077540258.post-81105188769642275512013-04-30T18:30:13.699+02:002013-04-30T18:30:13.699+02:00acabo de veure la llum!! si amb la remolatxa surt ...acabo de veure la llum!! si amb la remolatxa surt un cake boníssim, amb la melmelada com pot quedar?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11176183128006954363noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7336352717077540258.post-1202347367215495662013-04-30T18:09:45.448+02:002013-04-30T18:09:45.448+02:00Tinc pendent la remolatxa als dolços, m'han di...Tinc pendent la remolatxa als dolços, m'han dit moltes vegades que és com el carbassó, quedan textures molt suaus i húmedes. a més la remolatxa sempre dona un toc de color, apa, com la Su, a la llista de pendents!!!<br />Per quan torni a tenir forn perque si, ens tornem a mudar!!!! Ens fa molta mandra però com qu'Itàlia no m'ha agradat gens, segur que el nou destí ens farà molt feliços... encara que no sigui Barcelona!!!<br />Petonets,<br />palmiraPalmira POMhttps://www.blogger.com/profile/00763775687261177260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7336352717077540258.post-20709023630000427832013-04-30T16:34:18.504+02:002013-04-30T16:34:18.504+02:00Hala, toca apuntar "usar la remolacha en dulc...Hala, toca apuntar "usar la remolacha en dulces". Y con chocolate, si puede ser... Un besote.Suhttps://www.blogger.com/profile/14910061657248695094noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7336352717077540258.post-32566489176994518742013-04-30T15:52:14.301+02:002013-04-30T15:52:14.301+02:00Ha d'estar molt bo, i el color també és intere...Ha d'estar molt bo, i el color també és interessant! El provarem de fer!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7336352717077540258.post-4718264860543066142013-04-30T13:45:18.024+02:002013-04-30T13:45:18.024+02:00Quina gana m'ha agafat!!!!!!!!!Quina gana m'ha agafat!!!!!!!!! Yveshttps://www.blogger.com/profile/15172319446770135354noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7336352717077540258.post-1454113803426745382013-04-30T13:44:02.279+02:002013-04-30T13:44:02.279+02:00Amb ingredients de qualitat, per força ha de sorti...Amb ingredients de qualitat, per força ha de sortir un bon pastís. Fa una pinta boníssima!!! Petons.Mercèhttps://www.blogger.com/profile/02260299031703359592noreply@blogger.com