dimarts, 18 de maig de 2010

Irish Guinness meat pie

Si faig una recepta on surt carn de vedella, aquesta ha de ser picada. La vedella no m'agrada i, si no és així, no hi ha manera de que me la mengi. De fet potser fa 12 anys, com a mínim, que no em menjo un tall de vedella sencer, i no és una exageració! Així que si sou com jo, us agradarà; i si ja us agrada la carn, encara us pot agradar més.





Ingredients:
Carn picada (de vedella i porc)
Tomàquet fregit
Pastanaga
Porro
Ceba
Blat de moro cuit (el de pot o congelat)
Guinness

Oli d'oliva
Sal
Pebre

Tartaletes


Preparació:
Tallar la ceba i la pastanaga a trossos ben petits. Tallar el porro a rodanxes primes. Reservar.
Posar al foc el recipient on ho volem fer -Nosaltres varem fer servir una cassola-. Tirar oli i, quan estigui calent, sofregir la ceba amb la pastanaga i el porro. Quan ho tinguem mig fet, retirar del foc i reservar.
Posar a fer la carn, quan agafi color la tornem a triturar - per tal de què tots els trossos quedin iguals-. Quan agafi color torrat, tirar-hi els vegetals i el tomàquet fregit. Deixar-ho fer durant dos minuts.
Afegir el blat de moro i remenar. Ara ja es pot afegir la cervesa i deixar-ho acabar de fer a foc lent.

Posar-ho a les tartaletes i ja ho podem servir.