Ingredients:
Carn picada (de vedella i porc)
Tomàquet fregit
Pastanaga
Porro
Ceba
Blat de moro cuit (el de pot o congelat)
Guinness
Oli d'oliva
Sal
Pebre
Tartaletes
Preparació:
Tallar la ceba i la pastanaga a trossos ben petits. Tallar el porro a rodanxes primes. Reservar.
Posar al foc el recipient on ho volem fer -Nosaltres varem fer servir una cassola-. Tirar oli i, quan estigui calent, sofregir la ceba amb la pastanaga i el porro. Quan ho tinguem mig fet, retirar del foc i reservar.
Posar a fer la carn, quan agafi color la tornem a triturar - per tal de què tots els trossos quedin iguals-. Quan agafi color torrat, tirar-hi els vegetals i el tomàquet fregit. Deixar-ho fer durant dos minuts.
Afegir el blat de moro i remenar. Ara ja es pot afegir la cervesa i deixar-ho acabar de fer a foc lent.
Posar-ho a les tartaletes i ja ho podem servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada