La última vegada que recordo haver fet rosquilles va ser aquí, a la fi del món (ja n'he parlat d'altres vegades d'aquí. Li dic així perquè, per sort, és un poble perdut on les úniques coses que hi ha, de serveis, són un bar i, a l'estiu, una piscina). Deuria tenir uns 15 anys i d’això ja fa bastant temps ...
La veritat es que a mi m’encanten, però a casa no agraden gaire. Jo tenia ganes de menjar-ne des de feia temps, així que ara, a l’estiu, em va semblar un bon moment.
Al final el meu pare i el Jordi en van menjar, i això que el Jordi deia que no li agraden gaire. Jo en vaig menjar moooooooooltes, clar, feia tant de temps que en volia !
L'Aina em va ajudar a fer la forma de les rosquilles, així que és una bona opció per a fer amb els nens.
Ingredients:
1 ou
½ Kg de farina
4 cullerades d’oli d’oliva
4 cullerades de llet
1 cullerada de llevat químic
6 cullerades de sucre
½ copa petita d’anís
Sucre
Oli per fregir
Preparació:
Batre l’ou, afegir l’oli, la llet i l’anís. Barrejar-ho tot. Afegir el sucre i el llevat.
Anar afegint la farina, poc a poc, mentre es remena.
Agafar boles de la preparació, donar forma allargada i unir les puntes, fer les rosquilles.
S’han de fregir en oli, que no estigui massa calent, perquè es facin per dins i no quedin cremades per fora.
Deixar sobre paper absorbent. Tirar sucre per sobre.
1 comentari:
i jo també t'hagués ajudat a menjar-les!!!! quina pinta!!!!
Judith
Publica un comentari a l'entrada