dijous, 30 de setembre del 2010

EmBloCA’T

El post d'avui no és una recepta. Es tracta d'una iniciativa que m'ha arribat a través del bloc Amb idees a la llengua, un molt bon bloc on s'expliquen històries curtes, així que no hi ha excusa per no llegir-les!


Des de kasundena.cat volen ajudar a la difusió dels blocs catalans amb un mem:
"Un mem és una unitat d’informació cultural que es transmet d’un individu a un altre o en el nostre cas, d’un bloc a un altre. Un mem segueix un procés evolutiu: fecunditat (crear idees efectives), longevitat (persisteixen en el temps) i fidelitat en la replicació (caràcter conservador de la idea original)."

Així, amb EmBloCA’T volen que “us impregneu de blocs en català”, que en coneixeu de nous, que recomaneu els vostres preferits i entre tots promoure la creació i el manteniment de blocs en català i la seva difusió.
És molt fàcil, si tens un bloc en català has de recomanar en un post titulat “EmBloCA’T!” a cinc blocs més que escriguin en català. Explica perquè els recomanes i deixa’ls un missatge als seus blocs dient que els has recomanat perquè ells, si ho volen, segueixin la cadena. Poden ser blocs que coneguis o que descobreixis “remenant” entre tots els que pots trobar al llistat de blocs dels Premis Blocs de Catalunya.

Igual que l'Yves jo només en recomanaré quatre:

La Cuina Vermella: el primer bloc de cuina en català al que em vaig "enganxar", i d'això ja fa algún temps.

Menjasa.es: un bloc, que no fa tant que he descobert, on podreu trobar receptes, recomanacions, menús per temporada. Com ells ho defineixen: "educació i benestar alimentari".

La cuina de casa: per si voleu passar una estona ben dolça.

Cuina per a llaminers : Un bloc que sempre és molt actiu però que ara està temporalment tancat. Espero que puguis tornar aviat !

A veure si us agraden tant com a mi !

4 comentaris:

xavier ha dit...

Ara si!!!

Benvinguda al món dels blogs.

Gràcies per recomanar-nos, és tot un detall i alegria saber que la nostra feina agrada.

Una abraçada i felicitats pel blog. El seguirem d'aprop!

Coses de Llàbiro ha dit...

Moltes gràcies per la benvinguda i pels ànims!
Fins aviat.

rafalive ha dit...

Gràcies per continuar la cadena!
Felicitats pel bloc, me l'apunto perquè "té molt bona pinta".

No sabia que hi havia blocs tant bons en català de cuina.

Salut!

Coses de Llàbiro ha dit...

Gràcies Rafa, me n'alegro que t'hagi agradat.
He trobat que era una molt bona iniciativa.
Una abraçada.