A casa tenim balsàmics, del regal boletaire, i pensant què podia fer em va venir al cap aquesta recepta. Complicació zero i un bon resultat.
La única cosa que crec que canviaria seria la mida de la torrada, una mica més prima aniria millor, més que res perquè hi havia molt pa (que no és que no m'agradi, m'encanta, però si n'has de menjar moltes...)
Ingredients:
Figues coll de dama
Formatge de cabra (el de rull)
Pa
Balsàmic de figues
Preparació:
Escalfar el forn a 200º. Tallar el pa a llesques. Untar el formatge al pa i reservar.
Rentar les figues i tallar-les en vertical. Reservar.
Enfornar el pa amb el formatge.
A una paella o cassola petita posar el balsàmic de figues i deixar fins que es redueixi 1/3.
Quan el pa comença a daurar-se retirar del forn i afegir les figues tallades. Deixar uns minuts.
Servir el pa amb formatge i figues amb un rajolí de reducció de balsàmic.
A nosaltres ens va agradar molt, tant que avui repetim...
13 comentaris:
quina bona pinta! potser si ho repetiu aquesta nit ens apuntem a sopar!!!!
buenísimo!! con higos, yo hago una parecida con requesón, algún día la subiré al blog. besos!
Tiene un aspecto fabuloso, me encanta esta combinación, me la apunto,
Besos
Judith: he vist el missatge una mica tard...
Más allá de 365 sonrisas:perfecto, así la pruebo también!
Ana: ya me dirás si te gusta!
Petonets/Besos!
Què fàcil i qué bó, no em canso mai del formatge de cabra i les figues, umm.
Ptnts
Cris, jo crec que em començaré ara a aficionar!
Petons.
Ohhh, super receta con el bálsamo de higos!!! me la quedo :D
besitos!!
Mònica, si es que està tan bo tot!!!!!!!!!
Fa dies que li dono voltes a les algues...
Petons.
Me acabas de conquistar con ese dulce-salado y con esa explosión de fotos.
Besos.
Gracias Silvia!
Besos.
Umhhh...Aquesta recepta fa molt de goig!
I el contrast ha d'estar superbo.
Gràcies Xavier!
Una abraçada.
Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.
- David
Publica un comentari a l'entrada