dilluns, 15 d’agost del 2011

Un trosset de Noruega amb préssec


Aquesta és la primera recepta programada. Espero que els que estigueu de vacances esteu gaudint d’allò més i els que encara no les heu començat penseu que ja queden menys dies.
No sé si tindré molta connexió, si no puc mirar les vostres receptes al setembre em poso al dia.

Aquest mes a La recepta del 15 ens proposen préssecs. Com sempre una idea genial dels nois de La Bordeta ja que sempre és amb productes o receptes típiques del mes en que s’ha de presentar la proposta.
Els que més m’agraden són els de vinya, els grocs i sempre els havia menjat en receptes dolces. Els reptes, ja ho he dit d’altres vegades, són l’excusa perfecta per acabar d’atrevir-nos a provar noves coses, ara tocava menjar-lo en salat.

El salmó és un dels meus peixos preferits, com estaria combinat amb préssec? La resposta és que està boníssim.

Una recepta fàcil i ràpida de preparar i una manera diferent de menjar el salmó. Si no us agrada el salmó us podeu preparar l’amanida amb bonítol que també queda molt bona.





Ingredients:
(Per una persona)

1 suprema de salmó
Mig préssec de vinya (els grocs)
Ruca
Boletes de mozzarella
Oli d’oliva
Sal en escates


Preparació:
Posar a escalfar la paella, afegir un rajolí d’oli i deixar el salmó fins que estigui fet.
Mentre es fa el peix pelar el préssec i tallar-lo a làmines fines, si ho preferiu el podeu tallar a daus però us recomano que feu servir els daus si feu amanida.
Quan traiem el salmó de la paella hi tirem el préssec i el deixem fins que comenci a agafar color torrat.
Ja podem servir el salmó amb la ruca, les boles de mozzarella i el préssec. Tirar sal i oli al gust.

19 comentaris:

trifasic de baileys ha dit...

Carai quin plat!!! m'agrada el salmó, el pressec, la mozzarella....vaja que no hi deixaria ni una engruma!!! m'encanta! petons

Anònim ha dit...

Nena, nena, nena... quina pinta que té aquest salmonet!! Saps que jo abans no era massa de salmó però m'hi estic aficionant? Quan tornis a part de llegir receptes que em faràs aquest plat? M'encanta!!
Moltes gràcies per fer l'esforç carinyo!
Petonets
Sandra

Anniki ha dit...

Molt bona idea combinar el salmó amb el pressec. Amb el toc de grassa que té aquest peix, segur quenfa un contrast molt bó. Ademès es un dels peix que més m'agrada

Catieu ha dit...

Té una pinta boníssima!!! La presentació t'ha quedat molt bonica. Ja entra pels ulls.
Espero que tu també segueixis gaudint d'aquestes merescudes vacances.
Una abraçada a tots....

Bet ha dit...

Ostres que bo!!! jo l'he fet una mica diferent però també combinat amb peix... ;) M'agrada molt el salmó i tot el que hi has posat, queda ben apuntat, segur que cau! que acabin d'anar molt i molt bé les vacances!! :)

A peu coix. N. Sagués ha dit...

En sabeu un munt. Un plat genial
Una abraçada

sole | puragula.wordpress.com ha dit...

pero, no te puedo creer... me pasó lo mismo con Ju, ¡ambas programaron las entradas! y yo que venía con mucha ilusión a visitarlas... pero qué cosa, queridas, están jugando con los sentimientos de nosotros, sus lectores, que las andamos extrañando... :o(
bueno, espero que la estén pasando de maravillas y traigan muchas recetas nuevas y hermosas fotos. ¡saludos!

Joaquina ha dit...

Quina bona combinació, m´agraden tots els ingredients, realment has superat el repte. Petons, i bones vacances.

Carme i Omar ha dit...

L'opció del préssec en salat t'ha quedat genial. El salmó m'encanta, amb el teu suggeriment ha d'estar més que bo.
Petons

Marina ha dit...

Ho confesso: és de les receptes amb préssec que més m'ha agradat. No és políticament correcte que ho digui, però és que nena, m'encanta. La presentació és fabulosa i ha d'estar de morrrt! Vull anar a dinar a Llàbiro! Haha!
Petonets preciosa i gràcies per participar!

Heva ha dit...

Que buena pinta tiene Mónica, ya sabes que no como pez pero en casa algo si que lo comen, probaré a preparaselo a tu manera, seguro que será un acierto.
Besitossssss

zaida ha dit...

Te ha quedado una plato exquisito. Espero que esté disfrutando de tus vacacionespor lo menos tanto como nosotr@s de tu programación vacional!

Petonets!

Cristina ha dit...

Una recepta molt original, m'agrada molt el salmó i amb el préssec deu estar boníssim!

Margarida ha dit...

A mi no m'agrada el salmó, però provaré de fer aquest plat amb un altre tipus de peix, perquè m'ha encantat la combinació d'ingredients!
Que segueixis gaudint de les vacances!

Ana-Experimento en la cocina ha dit...

Nenaaaaa, pero como te ha salido una receta tan deliciosa.
No se me habría ocurrido mezclar el salmón con el melocotón ni en un millón de años.
Deliciosa.
Besos

Comer especial ha dit...

¡A mí me encanta el salmón, así que imagínate la receta! La pena es que a día de hoy tendría que eliminar algunos ingredientes, no porque no me gusten, ¡claro! Si pudiera me comía el plato entero. Besos y feliz fin de semana.

Mayte ha dit...

Yo quiero un trozo enorme...es una delicia, y esa pinta, la luz ya ni te digo, sigue siendo fascintante foto tras foto.

Mil besos!!

Anna ha dit...

mmm mare meva quina pinta aquest salmó!!! quina satisfacció, eh, provar una cosa nova i que et surti tan bo! Em sembla que (si puc passar per la peixateria) ho provaré demà mateix jeje :D


Molts petonets i gaudeix al màxim de les vacances guapa!!

Ernestina Causse ha dit...

El salmón no es de mis pescados favoritos, pero vaya pinta que tiene el tuyo! Un beo