dissabte, 30 de gener de 2010

Pollastre a la llimona

Al Jordi li agrada el pollastre a la llimona així que avui ens hem decidit a provar-ho i ens ha agradat molt ! Avui hem tingut un dinar oriental.




Ingredients:
2 pits de pollastre
Pa ratllat
2 ous
50 g de farina de blat de moro (Maizena)
4 llimones
50 g de sucre
10 g de Maizena
Oli de gira sol


Preparació:
Tallar cada pit en aproximadament 4 talls, a continuació: salar-los.
Posar a escalfar l'oli. Mentrestant, passar els pits pels ous - batuts lleugerament-, per la Maizena -els 50g-, una altra vegada per l'ou i, finalment, pel pa ratllat.
Fregir-ho fins que estigui fet, treure-ho i aleshores, deixar-ho sobre un paper absorbent.
Exprimir les llimones. Afegir aigua fins arribar a 360g i ficar-ho a una cassola petita, juntament amb el sucre - anar remenant perquè es desfaci el sucre-. Deixar-ho reduir fins a la meitat de la quantitat - uns 10 min. fins que s'hagi dissolt.- Barrejar la resta de la Maizena (10g) i una cullerada d'aigua en una tassa fins que quedi ben desfet. Afegir-ho a la cassola on hi ha la reducció de llimona i remenar-ho. Deixar-ho bullir fins que tingui la consistència desitjada -uns 2 minuts aproximadament-.
Ho podem servir acompanyat d'arròs tres delícies, casolà.