Ingredients:
4 cebes
40 g de mantega
1 cullerada de farina
Sal
Pebre
Pa (torrat o del dia abans)
1l de brou (nosaltres l'hem fet de pollastre) *
Formatge ratllat especial per fondre
Ous
* La recepta original es fa amb aigua.
Preparació:
Fregir, a la cassola, la mantega junt amb la ceba pelada i molt trinxada. Quan rossegi, afegir-hi la farina -remenar amb un estri de fusta-, i quan la farina prengui color torrat, tirar un cullerot de brou. Anar remenant i afegint la resta de brou.
Tirar la sal i una mica de pebre acabat de moldre, deixar-ho coure uns 20 minuts. Afegir-hi els ous d'un en un - provant que no es toquin entre ells-. Quan la clara estigui feta, treure els ous i emplatar.
Afegir el formatge ratllat a la sopa i deixar-ho 5 minuts.
Ja es pot emplatar la sopa - anar tirant amb el cullerot pels costats, perquè no es trenqui l'ou -. Afegir-hi el pa -al gust-; i ja es pot menjar.
divendres, 29 de gener del 2010
Sopa de ceba
Quin refredat, quina faringitis, quina congestió! Solució: sopa de ceba per sopar. La ceba té moltes propietats i una d'elles és combatre els processos infecciosos de l'aparell respiratori; així que anem per feina, a veure si ens arreglem !
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada