Un dia que per sopar tocaven truites, les vam fer a la francesa. L'Aina ja la tenia feta i, llavors, va dir que la volia de formatge. Li vam dir que se n'hi fiqués, llavors també va voler afegir pernil dolç i va dir: "serà bo?". El Jordi li va dir que era com un biquini i, aleshores, jo vaig dir: "és un truiquini" i d'aquí el nom d'aquesta recepta fàcil i bona.
Ingredients:
Ou
Pernil dolç
Formatge (tipus Gouda o Havarti)
Preparació:
Fer una truita a la francesa, que quedi rodona. Fregir el pernil dolç a la paella, sense oli.
Agafar la truita, al mig posar el formatge i el pernil dolç, i enrotllar-ho.
Enfornar fins que el formatge s'hagi fos.
1 comentari:
M'encanta el nom i la recepta. Crec que li faré a la meva filla (Aina) ;)
Marta
Publica un comentari a l'entrada