Hi ha una amanida de pollastre que ens agrada molt. Ahir, aprofitant que ens havien quedat uns pits de pollastre a l'ast, vam decidir de fer-la. També es poden fer amb pit de pollastre a la planxa.
Ingredients:
Enciam
Daus de pernil salat
Pit de pollastre
Per a la vinagreta:
Oli d'oliva
Vinagre
Mostassa
Avellanes torrades
Sal
Preparació:
Tallar el pollastre i el pernil a trossos molt petits i reservar. Fer un llit d'enciam, salar-lo i posar primer, el pollastre i, a sobre, el pernil.
Preparar la vinagreta: Picar les avellanes (si no es volen posar a la vinagreta es poden picar i posar a sobre el pernil), i barrejar amb el pernil, el vinagre i la mostassa (les quantitats són al gust de cada un, depenent de si agrada més o menys forta de gust).
Aquesta amanida va molt bé per aprofitar el que ha sobrat, si ens ha quedat alguna resta de pollastre.
Enciam
Daus de pernil salat
Pit de pollastre
Per a la vinagreta:
Oli d'oliva
Vinagre
Mostassa
Avellanes torrades
Sal
Preparació:
Tallar el pollastre i el pernil a trossos molt petits i reservar. Fer un llit d'enciam, salar-lo i posar primer, el pollastre i, a sobre, el pernil.
Preparar la vinagreta: Picar les avellanes (si no es volen posar a la vinagreta es poden picar i posar a sobre el pernil), i barrejar amb el pernil, el vinagre i la mostassa (les quantitats són al gust de cada un, depenent de si agrada més o menys forta de gust).
Aquesta amanida va molt bé per aprofitar el que ha sobrat, si ens ha quedat alguna resta de pollastre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada