dimarts, 2 de març del 2010

Amanida de pollastre amb vinagreta de mostassa

Hi ha una amanida de pollastre que ens agrada molt. Ahir, aprofitant que ens havien quedat uns pits de pollastre a l'ast, vam decidir de fer-la. També es poden fer amb pit de pollastre a la planxa.




Ingredients:
Enciam
Daus de pernil salat
Pit de pollastre

Per a la vinagreta:
Oli d'oliva
Vinagre
Mostassa
Avellanes torrades
Sal


Preparació:
Tallar el pollastre i el pernil a trossos molt petits i reservar. Fer un llit d'enciam, salar-lo i posar primer, el pollastre i, a sobre, el pernil.
Preparar la vinagreta: Picar les avellanes (si no es volen posar a la vinagreta es poden picar i posar a sobre el pernil), i barrejar amb el pernil, el vinagre i la mostassa (les quantitats són al gust de cada un, depenent de si agrada més o menys forta de gust).

Aquesta amanida va molt bé per aprofitar el que ha sobrat, si ens ha quedat alguna resta de pollastre.