dijous, 25 de març del 2010

Galetes salades a la italiana o com fer una recepta i que no s'assembli en res a l'original.

Vaig trobar una recepta, la idea de la qual em va semblar bé; però no pas la barreja d’ingredients.
La recepta original barrejava nabius vermells amb ceba, olives negres... Buf, costava d’imaginar una cosa així... De manera que la vaig adaptar.




Ingredients:
2 tasses de farina
1 ou
100 g de formatge crema
2 cullerades de mantega
Sal

Tomàquets assecats tallats a trossos petits
Olives negres picades
1 ½ d’orenga
100g de formatge en pols


Oli d’oliva

Preparació.
En un bol barrejar la primera part dels ingredients: primer la farina amb l’ou, el formatge, la mantega –prèviament desfeta – i la sal. Remenar amb una espàtula de fusta. Quan estigui bastant barrejat tirar-hi la resta dels ingredients i continuar remenant amb les mans, fins que quedi una massa homogènia.
Fer una bola amb la massa i estirar-la amb l’ajuda del corró. Ha de quedar d’un centímetre d’alçada, aproximadament. Tallar la forma que es vol i posar-ho en una safata pel forn; tirar-hi oli d’oliva (amb un esprai o bé amb un pinzell) i enfornar a 150º fins que estiguin fetes (quan comencin a agafar color daurat).


1 comentari:

Magda ha dit...

Interesant recepta, la provaré