dijous, 29 d’abril del 2010

Hamburgueses de Quinoa

Els investigadors de la NASA han seleccionat la quinoa com un aliment bàsic per als astronautes, diuen que és un aliment molt complert i equilibrat. Nosaltres no volem anar tan lluny, però està bé poder gaudir d'un aliment amb tantes propietats, que està molt bo i que agrada als més petits!




Ingredients:
Quinoa
Aigua
Sal

Ou
Espècies al gust (nosaltres hem escollit la barreja de "mojo picón")
Ceba
All
Sèsam
Farina

Oli de gira-sol


Preparació:
La proporció és de dues tasses d'aigua per una de quinoa.
Posar l'aigua amb sal a escalfar, afegir la quinoa i deixar coure a foc lent durant 20 minuts, fins que l'aigua s'evapori. Deixar reposar.
A un bol batre l'ou, afegir les espècies, la ceba, l'all -nosaltres prèviament ho vam fregir-, una mica de farina, sèsam i la quinoa.
Barrejar tots els ingredients i donar forma d'hamburguesa.
Escalfar l'oli de gira-sol a una paella i fregir les hamburgueses fins que siguin daurades. Treure i deixar sobre paper absorbent.

Quan les vaig fer hi havia força quantitat, pensava que en sobrarien, però la veritat és que els hi van agradar tant que ens les vam menjar gairebé totes. Per sort, un parell van ser el meu dinar del dia següent.



1 comentari:

Ralu. De camino a mi cocina ha dit...

Hola! Muchas gracias por la receta, probaré hacerla y ya te contaré ;) Bezitos.