divendres, 30 d’abril de 2010

Suposadament, "Huevos rancheros"

Dic suposadament "huevos rancheros" perquè buscant a internet he vist que no s'assemblen gaire als que vaig fer ... La recepta la vaig treure d'una pàgina que m'agrada molt, tant que em sembla que faria totes les receptes d'allà: Smitten Kitchen. De fet vaig veure la recepta, em va agradar i, després, vaig buscar a internet això dels "huevos rancheros". Siguin "rancheros" o no, cal dir que estan molt bons!






Igredients:
Pebrot verd
Pebrot vermell
Tomàquet madur (serveixen els pera petits)
Ceba
All
Llima
Ous
Formatge Cheddar
"Tortitas" de blat de moro


Preparació:

No vaig seguir la recepta al peu de la lletra, com sempre; però així podia anar fent dues coses a la vegada ...

Tallar els pebrots, la ceba i l'all a trossos petits. Tirar el suc de mitja llima, sal, remenar i deixar reposar.
Posar una "tortita" al forn amb formatge Cheddar i deixar fins que estigui fos.
Fem els ous ferrats, a la recepta original, com a americans que són, li donaven la volta als ous. -A mi m'agraden amb el rovell fet i li vaig donar la volta per fer-lo per les dues cares-.
Treure la "tortita" del foc, posar-hi l'ou ferrat a sobre i acompanyar-ho de la barreja de verduretes.
La recepta original porta "frijoles", però no n'hi vam posar.

Us puc assegurar que, tot i que no ho sembla, és una recepta ben lleugera i refrescant. I encara ho és més si ho acompanyeu d'una Coronita ben fresqueta ...

2 comentaris:

Cris ha dit...

He arribat aquí a través del Facebook del Yves i he de dir que ja et tinc a favoritos pq trobo interessantisimes les receptes que poses per aquí!!! MMm!!! A veure si tinc temps i faig proves! ;-)

Enhorabona pel blog!

Coses de Llàbiro ha dit...

Gràcies, m'ha fet molta il·lusió el teu comentari: ets la primera persona que no és de la família que en fa un ...
Si t'animes ja em diràs com t'ha quedat !