L'altre dia van venir a sopar els Bolets i els Reis de Cors. Com ara ve de gust menjar coses més fresques vaig pensar que una amanida estaria bé de primer, tenint en compte que el segon era arròs indonesi al curry. A més, com el segon plat era oriental, també anava bé que el primer ho fos.
Ens va agradar tant que dimecres ho vam repetir ...
Ingredients:
Per als farcellets:
Paper d'arròs
Pastanaga
Cogombre
Enciam
Llagostins
Per a la salsa:
Salsa de soja
Caiena sencera
Sèsam
Salsa picant (tipus Tabasco)
Preparació:
Per als farcellets:
Tallar la pastanaga i el cogombre a tires. Reservar.
Nosaltres vam fer servir llagostins, que vam bullir prèviament; però es pot fer servir el que us vingui de gust.
Mullar en aigua tèbia un paper d'arròs durant uns 14 segons. Posar sobre paper absorbent, ficar el farciment i embolicar.
Per a la salsa:
Barrejar la salsa de soja amb el sèsam, la caiena - si la tallem a trossos quedarà més picant- i la salsa picant.
Ja ho podem servir. Bon profit !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada