dimecres, 14 de juliol de 2010

Gerds amb iogurt i festucs

Aquestes són les postres del sopar amb els Bolets. Com que els gerds no els necessitàvem pel formatge vaig decidir improvisar, al final va ser un sopar amb el menú improvisat ... i aquestes postres. La veritat és que els gerds feien molt bona pinta i deixar-los per un altre dia em va semblar absurd. Eren tota una temptació !





Ingredients:
Gerds
Llima
Sucre morè
Iogurt cremós (tipus grec)
Festucs


Preparació:
A un bol posar els gerds amb el suc de llima i el sucre morè, deixar a la nevera fins que deixi anar suc (el nostre va estar tota l'estona del sopar i una mica més).
Triturar-picar els festucs. No han de quedar massa mòlts.
Nosaltres ho vam posar a un got: la primera capa amb els gerds, també amb una mica de suc, una capa de iogurt, una capa de gerds i una de iogurt. A sobre hi tirem els festucs i ja es poden menjar !