Dijous van venir a sopar els Bolets. Dèiem que seria l'últim sopar abans de què neixi l'Aitor, però la Judith diu que potser ens donarà temps de fer-ne un altre ...
El que tenia pensat era fer unes boles de formatge de cabra farcides de gerds i arrebossades amb festucs, però el formatge que vaig comprar no em va servir; així que SOS: canvi de menú i em queda pendent la recepta original.
Havia comprat uns espàrrecs verds molt petits i tendres així que va ser un bon entrant.Ingredients:
Formatge que es fongui *
Pa de pagès
Espàrrecs verds
Pernil salat
* millor que tingui gust: de cabra, brie, etc.
Preparació:
Encendre el forn a 200º. Estendre el formatge sobre el pa i posar els espàrrecs verds. Enfornar fins que el formatge comenci a enrossir. Afegir el pernil salat tallat a trossos ben petits i deixar uns minuts.
Una recepta molt fàcil però que us pot salvar d'un imprevist ...
I amb aquesta recepta faig la meva segona aportació a l'HEMC d'aquest mes:
3 comentaris:
Facilísima, però boníssima, t'imagines que tinc a punt de preparar per avui sopar?
PTNTS
Dolça
He descobert el teu blog ara mateix i t'haig de dir que m'agrada molt. Sobretot aquesta recepta. Me l'apunto. Moltes gràcies!
Victòria
Gràcies Victòria, espero tornar-te a veure per aquí!
Publica un comentari a l'entrada