divendres, 1 d’octubre del 2010

Amanida de quinoa amb mango

La quinoa ens agrada molt, però sempre la fèiem en hamburguesa, aprofitant que encara fa calor una amanida per sopar va d'allò més bé.

Dimecres vaig anar a comprar un mango, em semblava que estava al punt i, quan ja ho tenia tot preparat, vaig tenir la genial idea de deixar el mango pel final, va resultar que estava verd! I això que era el més madur que hi havia a la botiga! Així que tenia dues opcions: ens menjàvem l'amanida sense mango o la deixàvem pel dia següent. I, és clar, una amanida de mango sense mango és estrany.


Ahir vaig anar a una fruiteria i vaig demanar un mango que es pogués menjar el mateix dia, ja que no sabia triar-lo. El pobre home encara m'explica ara com es fa: que si els bons són els que maduren a l'arbre, que els porten en avió i que estan aquí en 24 h, que els altres els cullen verds i vénen en vaixell ... Total, que el
mango que em va vendre estava boníssim !




Ingredients:
Quinoa
Tomàquets petits (vaig fer servir mini kumatos)
Pebrot verd
Pebrot vermell
Ceba de Figueres
Mango
Oli d'oliva
Balsàmic de mango (opcional)
Preparació:
Preparar la quinoa, deixar-la refredar. Si es vol, es pot preparar amb antelació. Tallar els tomàquets, els pebrots i la ceba a trossos petits. Tallar el mango a daus.
Ja es pot servir. Nosaltres hem fet la base de quinoa i a sobre el mango amb la resta dels ingredients. Es pot amanir al gust. Per sort nosaltres teníem un fantàstic balsàmic de mango que em van regalar els bolets!

7 comentaris:

Yves ha dit...

A mi m'encanta el mango. I sobretot, les amanides amb fruita. La veritat és que fins que no vaig conèixer la meva dona mai havia menjat amanides amb fruita, però des d'aleshores que gaudeixo d'una combinació exquisida!
Segur que aquesta amanida també ho és... de fantàstica!

Coses de Llàbiro ha dit...

Les amanides amb fruita són molt refrescants. Està molt bé tastar noves combinacions, sempre descobrim gustos nous!

Ana ha dit...

unca he probado la quinoa, ya he ivtso un par de recetas que me apetece hacer, seguro que me animaré. Me parecen una mezcla deliciosa usar el mango como aderezo.
un beso

Coses de Llàbiro ha dit...

La quinoa tiene un gusto muy neutro así que te quedará genial con lo que la combines.
Un beso.

Mònica ha dit...

Com que el balsàmic de mango opcional? jajajaja.

Em guardo la recepte i la proposaré a la tenda!!!

A la web farem una secció de receptes i espero que em deixis enllaçar les teves!!!

com m'agrada

petons

Coses de Llàbiro ha dit...

Gràcies Mònica. Per cert, el balsàmic genial !
I tant que pots enllaçar les receptes !
Una abraçada.

Ingrid ha dit...

Quina delícia d'amanida! super refrescant i amb un color meravellós! jo tampoc tinc gaire idea en triar la fruita! sort que encara queda gent que hi enten d'aqueste coses i ens ho posa fàcil! Molts petons!