A casa els espaguetis ens agraden molt i, per això, provem de fer-los de diferents maneres: amb bolets, verdures, etc. Aquesta última vegada els hem fet amb mató.
Fa uns anys, a Cadaqués, vam tastar el mató fregit. Era mató fregit a la paella, servit sobre una torrada, i amb oli i orenga per sobre. A casa ho hem fet alguna vegada i vaig pensar que amb pasta podria quedar bo. Dit i fet! També vaig afegir olivada, així que van quedar amb un gust molt mediterrani.
Ingredients:
Espaguetis
Mató
Olivada
Orenga
Oli d'oliva
Sal
Preparació:
Fer bullir els espagueti segons indicació de l’envàs.
A una paella, amb una mica d’oli, fregir el mató fins que quedi ros –s'ha de tenir en compte que deixa anar líquid i, per tant, caldrà esperar que s’evapori perquè quedi ros-.
A una tassa, afegir una mica d’olivada i, també, una mica d’oli. Remenar-ho amb una forquilla perquè quedi més líquid.
Per servir-ho es pot fer una base d’espagueti i, a sobre, posar-hi el mató, una mica d’olivada i orenga.
9 comentaris:
i que bons que estaven!!!!
No havia provat mai el mató fregit, està boníssim!
Ay pero que rico!! tiene una pinta estupenda! bss
Judith:els gustos queden molt bé.
Yves:a mi també em va sorprendre.
365:una buena combinación.
Petons/besos!
Amb mató??? quina delícia! no ho he tastat mai! però m'encanta el mató, i m'encanta la pasta, per tant la combinació ha de ser increïble!!!
molts petons
Un plat senzillemt genial.
Estas recetas sencills siempre son una exquisitez, se ven estupendos.
Besos
Toti - Trota: gràcies/gracias pels comentaris!
m'encanta la combinació de pasta i mató, un dia vaig fer lasanya de mató i verduretes i em va encantar!! ho provaré amb espaguetis...;) petons
Publica un comentari a l'entrada