Fa molt de temps, i quan dic temps vull dir anys, la Tania ens va explicar que havien fet pasta fresca arrebossada. La vam fer nosaltres i ens va agradar, però no l'havia tornat a fer més. L' altre dia ho vaig recordar i vaig pensar que amb una amanida quedaria bé.
La pasta que hem utilitzat és de formatge de cabra amb ceba caramel·litzada, ens va semblar que lligava millor amb l'amanida. Ens va agradar molt. Un consell: és una amanida per fregir la pasta i menjar, una amida tèbia. D'altra forma queda bona igual, però la pasta acaba més eixuta.
És una amanida diferent i ràpida de fer, però que surt de les amanides tradicionals; si teniu convidats a casa, és una bona opció. Nosaltres la vam fer diumenge, que teníem uns amics i els hi va agradar molt, clar que aquests amics ja són de casa i sempre ho troben tot bo!
Ingredients:
Pasta fresca farcida *
Brots tendres **
Pinyons
Ou
Pa ratllat
Oli d'oliva
Balsàmic de figues
Sal en escates
* Formatge de cabra i ceba caramel·litzada
** Red chard, ruca, brots lollo vermell, tatsoi
Preparació:
Arrebossar la pasta fresca, primer en ou i després passar-la pel pa ratllat. Fregir en abundant oli calent, retirar i deixar sobre paper absorbent fins el moment de servir.
Preparar l'amanida: fer una base amb els brots, afegir els pinyons -primer els vaig torrar a la paella sense oli-, la sal en escates i amanir-la. Vaig fer una vinagreta amb balsàmic de figues.
Consell: treure la pasta de la nevera uns 10 minuts abans de fer-la servir.
Consell: treure la pasta de la nevera uns 10 minuts abans de fer-la servir.
36 comentaris:
M'encanta la pasta!
M'encanta l'arrebossat!
M'encanta l'amanida!
Quan dius que ens invites? Ja tinc ganes de provar aquest plat al menjador de Llàbiro!!!!
Que original, mai havia vist pasta arrebossada en una amanida...
petonets
Ostres, què original Mònica!! Ha de quedar molts bona i sorprenent, no se m'hauria passat mai pel cap arrebossar pasta! Ho provarem!
Petonets bonica!
Sandra
oooooooooooooo! quina cosa més bona!!! quan dius que haig de venir!!! Súper original!!! molts petonets guapa
Quina amanida tan original!! Ho tastarem això de la pasta arrebossada!
Pasta arrebossada!!! Si li explico a l'Annie..... Li encanta la pasta i li encanten els arrebossats. Aquesta la probarem segur. A més, de pasta fresca sempre compro aquesta de la ceba i formatge i la combino amb una que també ens agrda molt, la de tomaquet i mozzarella.
Molt originals a Can Llábiro!!!
Petonets
Primer cop que sento això de la pasta arrebossada, jeje, havia vist formatge de cabra arrebossat en amanides però pasta encara no.
Això sí, té una pinta boníssima, segur que està d'allò més bona aquesta amanida. Molt original!
Petonets!!
La pata esta con un aspecto muy bueno... Me escanta los ingredientes tambiens. Se quedo con un aspecto delicioso : )
Besitos
Quina bona idea! Aquesta amanida fa molt bona pinta! I si tens amics agraïts, segur que va ser un èxit a la taula! Què fariem sense els nostres amics-catadors?!?!
Enhorabona per la proposta!
No he provat mai d'arrebossar la pasta!!! A casa no som gaire de fregits, però m'he quedat tan intrigada que ho provaré, je je je...
La pasta , Així Tal cual ?? Sense bullir una mica ni res??
caray no lo habia visto nunca la pasta fresca arrebosada y frita me gusta en conjunto tu amanida y me la llevo a pendientes
peto
miquel
Però quina bona idea.... encara que els amics siguin com de casa, segur que els vau soprendre força i molt gratament. M'ha agradat molt Mònica!!! Petonets
Pasta? Arrebossat? Pasta arrebossada? I aquesta recepta és de la Mònica?? ....ummmm...ummmm.... a la carpeta de pendents ja, però ja!! No dubtis que provaré aquest experiment!! Un petó guapa. Paula
qué original, está genial esta receta! me la apunto!
besos
Moni, quan dius que tornes a fer aquest plat??? Mmmmmmmmmm...
un petonàs!
Això encara no ho havia vist mai! de debò! i segur que deu ser boníssim! Aquest divendres tinc convidats...
M'agrada molt.No dono l'abast a fer totes aquestes coses bones que feu
Que idea mas original, que sabes que te hago caso y lo probaré seguro. Ademas esa pasta nos gusta bastante.
Ademas la pinta que tiene es de quitar el sentido.
Un besazo
Oh Mónica, qué escándalo de receta, original y deliciosa. Ala, otra receta a la cola.
Besos guapa
Ostres quina idea tant xula!!! m'encanta incorporar aquesta pasta arrebossada... queda una amanida fabulosa, i a mi que m'encanta incorporar de tot a la amanida.... ho tastaré.
Molts petonetsss
super, super, super original! ya tengo pensado hacerlo con unos agnolotis, jeje
Vaya, no había visto nunca la 'asta así, muy original. un beso
Mònica què original!! M'ha encantat! Amb tu aprendré a arrebossar de tot, jijiji!!
Amb el que m'agraden les amanides pots estar segura que la provaré!!
La pasta la vas fer tu o la vas comprar feta? si la vas comprar...on??jaja, aquía Sabadell no he torbat mai una pasta fresca amb un farcit tan original i deliciós!! :P
Molts petonets guapíssima!! :)
Buenísimo! Y como bién dices es muy buena idea para invitados...pero vamos que me lo hago para mi ya! Mil gracias! Besos
Te ha quedado divina, yo se la vi a una chef italiana, hace unos meses por tv, y me encantó, la tuya se ve deliciosa :D
Me la apunto...besiños!
Mai habia vist la pasta farcida arrebossada, però de ben segur que ha de ser molt bona... m'apunto la idea!
Petons
Ohhhh! que original y me imagino el sabor tan asombroso que debe tener.Un delicia absoluta.
Un beso
Una idea muy original, jamás la había visto, además debe estar riquísima! besos
Que increible colorido ..y deliciosa combinacion...estupenda propuesta ..b esos MARIMI
Corroboro el comentari de l´Yves...ho provaré amb aquest formatge de cabra
Sí que té bona pinta, sembla que casen molt bé tots el sabors i el cruixent de la pasta ha de ser ideal. Una ensalada molt original i bona.
Qué buena idea¡¡
Me la apunto para mi próxima ensalada
quina gran idea.... pasta arrebossada!!, a qui no li encanta un bon plat de pasta, i el cruixir d'un bon arrebossat ... així doncs, tot plegat ha de ser irresistible...
una abraçada
No ho havia vist mai! molt original, i segur que una amanida boníssima.
Bona setmana! petó
Niña, a mi la pasta rebozada, ya te imaginarás...sobraron algunos ravioles y ya se como comerlos con espinacas :D
Deliciosa idea!!!
Mil besiños y bonita semana.
Publica un comentari a l'entrada