dilluns, 3 d’octubre del 2011

Els rul·los de la Fletcher III

Fa dues setmanes vam anar al casament d’un amic. El casament ja prometia des de l’església. Per que us feu una idea, el capellà va anomenar a “DJ Dios” i ,segons ell, “un hobbit traerá los anillos, pero no será un anillo de poder, será un anillo del amor”.

Després d’aquest començament triomfal vam anar al lloc on es celebrava l’àpat. Els nuvis van decidir que fos un dinar pica-pica, a mi em va semblar una idea genial perquè jo, després d’aquests aperitius tan complerts, ja no tinc gana per menjar-me dos plats! Em van agradar tots els plats però el que més em va cridar l’atenció va ser uns caramels de cabrales amb figues confitades. Ara que tocava repte rul·lero era el moment de fer la recepta.

No vaig trobar cabrales, segurament no vaig buscar prou, i el vaig substituir per formatge de cabra. És important que, independentment del formatge que feu servir, feu trossos bastant grans, tipus dau, perquè sinó es desfan i queda en res.

Un aperitiu ràpid però que sorprèn pel contrast de gustos.

Ja veieu que tenim els rul·los activats i ens agrada proposar-nos nous reptes, aquesta vegada ha estat un repte ratolinet, quin serà el proper?
Què hauran preparat la Judith, la Paula i la Sandra?





Ingredients:

Pasta brick
Formatge de cabra
Melmelada de figues



Preparació:


Tallar la pasta brick amb la forma que hi vulguem donar, posar un tros de formatge al centre, tancar-ho i si cal posar un escuradents perquè s’aguanti. 
Enfornar a 180º fins que ens quedin daurats. 
Retirar del forn i servir amb melmelada de figues.

41 comentaris:

Anònim ha dit...

Caram, aquest casament prometia de bon començament... si jo sento lo del hobbit arrenco a riure allà segur! Dic el mateix que la Judith, la proposta de caramelets fantàstica... però se'ls menja tots el Xarvly que és un autèntic ratolí! :P
Petonets reina!
Sandra

Bon Tiberi ha dit...

Ostres, DJ Dios?? Un hobbit?? El anillo del amor?? Quina por de capellà, no????
Pobres ratolins!! Ja veig que demà tots tendran mal de panxa amb tant de menjar!!
M'agrada la combinació formatge figues...i al meu pare si que li agradaria. Ell si que és un bon ratolí ratolí, i dels grossos!!
Bona nit rul.lera!

Esther ha dit...

Con la mermelada de higos ya me han conquistado!
bss

trifasic de baileys ha dit...

Un contrast fantàstic! formatge i mermelada! m'encanta!

Pilar ha dit...

qué aperitivo más delicioso. ¿a las 12 te parece bien?
Besos

Gemma ha dit...

Simple i sensacional, m'encanta! El formatge, el cruixent i la melmelada han de lligar super bé.
Jo també penso que als casaments, amb l'aperitiu ja quedes tip ;)

Neus ha dit...

Formatge i melmelada casen a la perfecció... i el cruixent de la pasta philo m'agrada.
Petons

Catieu ha dit...

Una proposta molt bona!!! Han d'estar delicisos.
Petonets guapa

Alba ha dit...

En serio va dir tot això un capellà? jajajaja!!i la gent no va riure? Quin casament més divertit!
Els carmels aquests, me'ls copiaré segur! Amb fil·lo es deu poder fer també, és que me'n va sobrar fa uns dies i no sabia que fer-ne!

Per cert, a la foto surto "disfressada" de xina/vaquera. La meva mare era molt original, jeje!!

Molts petonets bonica!! :)

Unknown ha dit...

Són la meva perdició, tinc tots els ingredients, i la recepta m'encanta, no sé què espero per fer-los!!

Genial idea!!
Petonets

Yves ha dit...

hmmmmmmmmm! Jo en vull un! I amb unaa cervesa ben freda! (Accepto, també, una copa de vi)

Roser ha dit...

Quina recepta més bona!! Fàcil i temptadora...
Petons

Judith ha dit...

sort que no estava al casament, sinó crec que m'hagués donat un atac de riure!!! m'encanten aquests caramels, i per mi millor amb formatge de cabra!!!! que contents estaran els nostres ratolinets!!!!!! ;) jajajaajajaja

Miquel ha dit...

caray irresitible bocado
peto

Lídia ha dit...

M'agrada molt aquest aperitiu!!!
i lo del capellà molt greciós... a la vila del Senyor hi ha de tot!jajajajaa

Anna ha dit...

ooh quin aperitiu, per treure's el barret, tu! :D estic d'acord, als casaments es passen amb els aperitius i després queden tots els plats... sort que en aquest que vas anar tot era més original! ;)

Petonets!

Chez Silvia ha dit...

Ja ja..jotinc el riure molt lleuger, vull dir que per res ja estic rient, jo a l´esglesia ja la lio!!!aquest caramels els he fet semblants amb un altre formatge, els vaig menjar a la comunió de la meva filla. Petons

Ana-Experimento en la cocina ha dit...

Me encantannnnn. Qué buena pinta y qué fáciles.
Ya los tengo apuntados para la próxima cenita.
Besos

Catarina Collins ha dit...

Un aperitivo perfecto... La cobinacions hazen un casamento perfeito : ) Me ya gustado mucho.

Besitos

Cristina ha dit...

Quin capellà més friki...Què divertit, no? A mi també m´atipen els dinars dels casaments.Crec que es llencen els diners i el menjar...
Aquest aperitiu no el deixaria escapar per molt tipa que quedés.

Heva ha dit...

Que rico Mónica!!!! Me encanta la combinación de queso y mermelada ñam ñam voy a seguir buscando rulos que si va de queso ummmmm
Un besote

Sònia ha dit...

Mmmmmmm... primer deixa que m'assequi la salivera.... mmmmmm
I quin capella mes, mes, mes... jajajajaj Segur que veu riure, no?
Un petonas guapa
Sònia

Lucia ha dit...

Mònica, tenc un tross de cabrales mort d'oi a sa gelera! si vols te l'envio, jaja!!

Ague ha dit...

Una delicia de rul.los i una combinació perfecta.
Bona setmana i un peto molt gran.

A peu coix. N. Sagués ha dit...

Una delícia, la melmelada i el formatge.
Molt original la proposta amb la pasta Brik

Anònim ha dit...

Ja he vistat tres receptes i no ser per quina decidir-me, totes em semblen perfectes. Faré un tastet de cadascuna si us sembla.
Uf! no saps quants anys fa que no vaig a cap casament però veient el capellà que us va tocar... trobo que està prou bé que l'esglèsia ja hi posi una més de la seva part, no?
Una abraçada bonica, i em poso al dia del teu blog.

Luisa Morón ha dit...

me encanta esta combinación. Que rico. Me lo anoto. Bss guapa.

Mayte ha dit...

Sencilla deliciosa y esa foto para devorar totalmente :D

Besotes.

El cullerot Festuc ha dit...

Que bons aquests caramels!! i amb la mermelada de figues i el formatge ha de quedar boníssim!!! Segur que és impossible només menjar-se'n un! ;)
Petuents,
Eva.

el taller de cuina ha dit...

Nyam nyam, un ratolí formatges com jo començaria a enfdrapar aquests carmelets i no pararia fins a rebentar!!!!

Su ha dit...

Pues es una tapa muy interesante, visto lo cual, me voy a poner los rulos de la Fletcher y hacerlo un día en plan tapa. Seguro que no dejan ni las migas. Un besote.

Doris mis cosillas ha dit...

Riquisimo y para una tapita estupenda... besos .Me quedo de seguidora.

Ernestina Causse ha dit...

El toque agridulce que tanto me gusta, esa mermelada de higos! Un beso

Rosilet {Sugg-r} ha dit...

Queso de cabra y mermelada de higos = éxito seguro! Y con la pasta crujientita...no me lo pierdo!

Asela Masià ha dit...

Quin aperitiu més bo, la combinació és ideal. La veritat és que us deuríeu quedar ben sorpresos pel que va dir el capellà, no? Molt modern i extrany alhora, voldria fer broma?
La recepta del post anterior també m'agrada molt. Un beset.

maria ha dit...

Moni pero esto tiene una pinta de quitar el sentido guapa. Se me hace la boca agua.
Bsos

Lupe R ha dit...

Hola Moni!
Avui m'he decidit a "robar" l'ordinador i a comentar a la meva family rul.lera.
No he menjat mai cabrales, però si tu dius que és bo demanarè a la "madona" de la casa que en prepari. Em farà engreixar molt??
Creus que els xinos en tendríen?? ;DD
Petonets guapa!

Elena - delicious kitchen stories ha dit...

Queso de cabra con higos, qué más se puede pedir! Me ha encantado!!!!!

fresaypimienta ha dit...

Un aperitivo delicioso, me encanta la combinación que has utilizado y la presentación!!!!! muchos besos

Carme i Omar ha dit...

M'encanten els ingredients i la seva combinació. Un aperitiu original i deliciós.
Petons

Yves ha dit...

Aquestes rul·leres!!!! oeoeoeoeoeoeoeeeee