El dia 15 és sinònim de La Recepta del 15 però quan deixes les coses per l’últim moment poden passar petits accidents. La meva primera idea era fer una sopa de cireres però quan vaig anar a comprar-les em vaig trobar amb una petita sorpresa: no n’hi havia, sort que ràpidament vaig pensar en les cireres en almívar.
Al final m’ha quedat un pastís que sembla que porti crumble, que encara no n’he preparat cap, i és un pastís que queda molt bé acompanyat d’un iogurt cremós, formatge batut o algun tipus de crema.
Ingredients:
1 ¾ tasses de farina de força
2 c.s de sucre*
1 c.p de llevat Royal
Cireres en almívar
1 ou
1/4 de tassa de llet
1/3 de tassa de mantega fosa**
1 tassa = 250 ml
*Si sou de dolç us aconsello que n’hi poseu més
** La vaig substituir per oli de gira-sol
Preparació:
Escalfar el forn a 200º.
Tamisar la farina i el llevat. Afegir el sucre i el llevat.
A un altre bol posar l’ou, la llet i la mantega. Afegir a la preparació anterior i remenar, queda una barreja grumollosa.
Passar a un bol untat amb mantega i farina: fer una base prima i afegir cireres, posar la resta de la massa, guarnir amb cireres i tirar almívar per sobre.
Enfornar fins que al punxar-lo ens surti el punxó net.
30 comentaris:
quina bona sister!!!! creus que si venim demà a berenar el podrem tastatr????? ;)) molts petonetsssssssssss
Doncs jo crec que t'ha quedat molt be!! Molt bona pinta. Petons
Monica no esta nada mal,te ha quedado bien y el corte esta goloso¡¡
bona setmana
peto
no hay mal que por bien no venga. no encontraste las cerezas naturales pero este pastel tiene una pinta...! excelente!
quina pinta aquest pastís tan rustic! es veu genial! petons
Amb un tallet d'aquest pastís els dilluns no tindrien tan mal gust ;)
la teva improvització ha tingut un bon resultat!! jo en faria un troç per esmorzar que encara no ho he fet!!
petonets
que maco i bufó t'ha quedat!!!!
lo foto está monísima!
Ummm l'opcio sopa pinta be també, pero el pastís amb aquests cruixent esta molt bo.
Un petonet
M'alegro que us agrades a tots i sortíssiu contents...
Si que sembla crumble, i la pinta és boníssima. Quin recull de receptes amb cireres gràcies a la recepta del 15!
Petons
qué rico!! Con cerezas todo sabe mucho mejor!
http://juegodesabores.blogspot.com.es/
Mmmmm! les cireres fan un efecte molt maco dins de pastissos i magdalenes ;-)
Petons
Fins i tot va anar bé que no trobéssis cireres, d'altre manera no hauries fet aquest pastís tan bo.
Ptnts,
Nani
Con este crujiente debe estar de rico... Bss
Uuufff, sort que vas caure en les cireres amb almívar... que un 15 sense Moni és com un dia sense pa! jajajajaja M'encanta aquest pastís, té pinta de ser boníssim!
Moltes gràcies per participar carinyo!
Petonets
Sandra
Sembla un berenar ben energètic i bo! A veure quan ens el fas i ens el mengem tots junts!
Seguro que te quedó riquísimo, en almibar o al natural son cerezas :)
Pues tiene muy buena pinta, qué quieres que te diga. Estupendos reflejos para hacer un pastel que dice cómeme. Un besote.
Nosaltres també hem tingut algun que altre petit contratemps...és lo que té deixar les coses per última hora...
Fa molt bona pinta!!
ptns!!
Si els contratemps van ser part del repte aquest mes! Però han surtit coses delicioses com la teva proposta, a més la podrem preparar tot l'any!!!
M'agrada, quan em passo pel berenar ???
Petonets,
Palmira
Com ens agrada que aquest mes s'hagi optat per una fruita tan bona com la cirera. Aquest pastís és immillorable. En prenem nota!
Avui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat us proposem un salmorejo ben fresc, esperem que us agradi! www.esfruita.com/assessorem/salmorejo
És una experta en experiments...Es veu fantàstic.
irresisitible!!.. arribo tard per berenar-ne un bocí?
Esa luz en tus fotos siempre me enamora, pero por favor hoy con esas cerezas...me ha enamorado tu receta completamente!!!
Deliciosa Mon.
Besotes.
Qué bueno. Tiene una pintaza. Encima, el corte del pastel deja ver las cerezas del interior. Demasiado sugerente. Me ha entrado un hambre tremenda.
Jo també tinc força tirada a substituïr la mantega dels pastissos per oli.
Trobo que el pastís el pots fer tant amb cireres en almívar com amb les naturals!
petonets
Aquest pastís et va quedar genial i amb aquest crumble ha d'estar boníssim. Jo també vaig comprar un pot de cireres confitades per si no en trobava de fresques per la recepta del 15 ;-)
Petons
És tan bonic aquest pastís que sap greu fer-hi queixalada! Deliciós. Petonets
Te ha quedado un corte excelente. Besos
Veus has improvitsat un crumble sense saber-ho jejeje... Té molt bona pinta!!!!
Petonets
Publica un comentari a l'entrada