dimarts, 18 de setembre de 2012

Un batut (sense batre) per a la Paula

Avui la nostra Paula està d’aniversari i per tant havíem de fer alguna cosa especial. Com que és molt treballadora i necessita estar molt forta hem pensat que un batut energètic li aniria d’allò més bé.

És cert que la meva proposta de batut en té ben poc però al portar mores he preferit no triturar-ho per no anar trobant granes després.
Com a esmorzar és perfecte, és el que he pres aquest matí, i en un moment teniu una manera perfecta de començar el dia.

A veure què li hauran preparat la Judith, la Laura i la Sandra.

Paula, encara que el Lobatón hagi de buscar-te per on sigui, que la Lupita marxi de vacances i que no et trobem perquè tens un mòbil molt net, nosaltres t’estimem igual i per això desitgem que passis un dia molt i molt feliç, moltíssimes felicitats! (Per si pensaves que ens havíem oblidat ja veus que no!:P)
 
 



Ingredients:
1 iogurt grec
1 grapat de mores
Flocs de cereals
Xarop d’aztavara



Preparació:
Posar el iogurt a un recipient, afegir les mores i els flocs de cereals i endolcir al gust.

23 comentaris:

Marina A.F. ha dit...

M'heu convençut totes, Monica! Quines coses més bones que podrà tastar la paula pel cumple!!! Això del xarop d'atzavara s'haurà de provar... he he. Petons!

Els fogons de la Bordeta ha dit...

Ole, ole! Un batut sense batre, m'encanta! ole tu! jajaja Ha de ser boníssim, un esmorzar super complet que li farà carregar les piles segur!
Petonets reina meva
Sandra

Gemma ha dit...

Un batut ben sa, ideal per començar el dia amb energia!

Bon Tiberi ha dit...

Olé, olé, i olé la meva consuegri 1!!
M'encanta i sí, m'he tornat addicta al xarop aquest.
Segur que aniré super vitaminada i tot sortirà bé.
Gràcies guapes meves per fer-me sentir especial.
Per cert, la Lupita ha tornat, encara que no sé si per quedar-se.
Petons!!!

Judith ha dit...

jajaja, m'ha encantat la dedicatoria final!!!! bueno i la recepta! espero aquesta tarda tenir un berenar complert!!! ;)

Chez Silvia ha dit...

Es veritat, a primera hora del dia...genial!!! Ummm:)

Roser ha dit...

ja pot estar contenta ja la Paula, jo me'l menjaria d'una glopada ara per berenar! petons

fresaypimienta ha dit...

sano, rápido y bueno ¿qué más se puede pedir?

Dolores - Mi Gran Diversion ha dit...

Para un rico y bueno desayuno y porqué no de merienda!!! Bss

Yves gerbeau ha dit...

Ets la reina de l'atzavara!!!

Felicitats paula!

Alba ha dit...

No he tastat mai el xarop d'atzavara crec...però sigui com sigui segur que està molt bo i com no podia ser diferent venint de Llàbiro, molt sa!! :)

Molts petonets!!

Mayte ha dit...

Me encanta!! estoy segura que Paula estará bien contenta con estas delicias.

Besotes linda.

Palmira http://comeconmigoelblogdepalmira.over-blog.es/ ha dit...

Amb totes aquestes coses tan bones que li estàn arribant segur que ha sigut un dia fantàstic per ella :o)
Li mando des d'aquí moltes felicitats!!!
Petonets,
Palmira

Catieu ha dit...

Això se li diu esmorzar bé. Una proposta deliciosa!!! SEgur que la Paula li haurà encantat.
PEtons guapa

Visc a la Cuina ha dit...

Quanta energia! Aquest batut és guapíssim!

Miquel ha dit...

un batido asi es ideal para empezar bien el dia
peto

Lídia ha dit...

La veritat és que un esmorzar ideal per començar bé el dia!!

petonets

el taller de cuina ha dit...

Segur que a la noia amb el mòbil més net de la blogoesfera li haurà encantat. I si no, no pateixis. la Lupita me'l pot portar a mi!!1
petonets

Heva Hernandez ha dit...

A mi me encanta tal cual, sin pasar por la batidora y si lo hago, cuelo las semillas de las moras :( Tengo todos los ingredientes en la nevera para preparar una receta muy parecida a la tuya.
Un besote!

nyanyels ha dit...

Felicitats Paula i per les amigues que tens! El batut es veu deliciós i, la veritat que m'ha entrat el cuquet que tastar el xarop d'atzavara.

Una abraçada!

Cristina ha dit...

M' agradat això de sense batre...així te´l menges assaborint més els ingredients.

Carmeta Rusquilleta ha dit...

Quin esmorzar més bo i energètic!

Linda Susan ha dit...

Vaya suerte tiene Paula! Delicioso