La xocolata és la protagonista de La Recepta del 15 d'aquest mes, només he conegut dues persones a les que no els hi agrada la xocolata, a casa ens encanta i no parariem mai de menjar-ne!
Aquesta és una recepta que hem fet a mitges amb l'Aina i que han estat un acompanyament perfecte per un café, em sembla que per Nadal repetirem, una bona alternativa al torró.
Avui a la Bordeta és un dia molt especial i des de Llàbiro volem felicitar al Xavi, per molts anys! Es perem que hagis fet una bona migdiada per agafar forces per celebrar-ho com cal.
Aquesta és una recepta que hem fet a mitges amb l'Aina i que han estat un acompanyament perfecte per un café, em sembla que per Nadal repetirem, una bona alternativa al torró.
Avui a la Bordeta és un dia molt especial i des de Llàbiro volem felicitar al Xavi, per molts anys! Es perem que hagis fet una bona migdiada per agafar forces per celebrar-ho com cal.
Ingredients:
100g de nous de macadamia (les nostres portaven sal)
100g de xocolata blanca Nestlé especial postres
150g de sucre
Aigua
Galetes de gelat
Preparació:
Picar les nous amb el robot de cuina i reservar.
Fer un xarop bullint, durant tres minuts, el sucre amb 4 cullerades soperes d'aigua. Afegir les nous i deixar-ho uns minuts al foc fins que quedi tot ben barrejat.
Fondre la xocolata amb 4 cullerades soperes d'aigua.
Barrejar la pasta de les nous amb la xocolata i deixar refredar.
Agafar una galeta i untar-la amb el praliné, tapar-la amb una altra galeta. Deixar refredar a la nevera fins al moment de servir.
28 comentaris:
La xocolata blanca de la Nestle esta molt bona, a mi m'agradat molt. Pero combinada amb las nous de macadamia ha d'estar inmillorable.
Un petonet bonica
El punt de sal amb xocolata blanca., el cruixent de les galetes de gelat... pues si sembla una alternativa als turrons... però segur que podreu esperar tant de temps?
Perquè estan cridant menja'm!!!!
Petonets,
Palmira
Uhmmm!!!! De xocolata blanca.... triomf assegurat a casa. Ens enduem aquesta recepta, això s'ha de provar.
Molts petonets a les dues
La xocolata blanca és la meva debilitat!!!!!!!!!!!!!!!! aquestes galetes han de ser bonísimes..........
També la he provat i está molt bona, però amb aquest praliné ha de ser encara mes bona!!! Petonets
Quina recepta més senzilla i més bona...la barreja de xocolata blanca, nous i galeta de gelat, segur que triumfa.
Un petonet
m'encanta el praliné i que facil no?? apuntadissim!!!
Benvinguda de nou!
M'encanta aquest praliné, el trobo original i ben fàcil de fer.
M,agradat molt, soc una fan de les macadamies... bona proposta! ^^ un beset!
Doncs sí que és una bona alternativa al torró o al massapà! em sembla una pasta perfecta i molt versàtil: s'en podria fer gelat, per exemple? tot el que porta és boníssim :-)
El punt salat de les nous deu combinar de meravella amb la dolçor de la xocolata blanca... que bo... m'ho apunto!! Petons!
El praliné és una de les nostres debilitats. En Jordi es cruspia tot el que el seu cosí feia per fer bombons al restaurant i després tenien raons...
Amb nous de macadàmia no l'he tastat mai, me l'apunto!!
petonets
Un praliné que va a mis pendientes!!! seguro que está bien rico.. Bss
Mai he fet plariné, veien aquestes galetes, tindré que intentar-ho.
Petons
Me gusta mucho esta receta porque siempre ando detrás de los pralinés, y este me parece maravilloso, sin duda lo probaré! un beso
M'ho apunto com una alternativa al torró de Nadal! Bona idea!!
ptns!!
Tu com sempre, amb una recepta espectacular...
Petonets
Mónica que aunque sean casi las 2 de la mañana se me hace agua la boca, mujer...se puede hacer con choco negro? me imagino que me gustará todavía más!
Petonets!
uauu!! que bo! a mi em torna boja la xocolata blanca!!
petonets
Òstres!!! les nous de macadàmia em pirren i amb la xocolata blanca ha de quedar bo, bo....
Jordi
una combinacion fantastica este chocolatecblanco con las nueces macadamia,uhm¡¡¡
bona setmana
peto
mmm! Deliciosa proposta. I amb xocolata blanca! Carai, jo em quedo amb els praliné substitutiu del torró ara mateix! Petons
M'encanten les nous de macadàmia! (Crec). I la xocolata blanca... hmmmmm!!!
Molt bona proposta!
Xocolata i nous de macadamia ha d´estar mooooooolt bó!!! M´encanta. Petons,
Un praliné d'autèntic luxe. Les nous de macadamia són el meu punt feble, sobretot en gelat.
Nani
doncs ja se que tindrem per la nit de reis!!! ;PPP petonets
Ai, ai, ai, ai... que casi em despisto de venir-te a comentar! Com que no ens deixes l'enllaç petardota! jajaja Sort que us et tinc present i li dic al Xavi que et posi a l'índex! :P
M'encanta la proposta que has fet, aquest praliné queda apuntadíssim!!
Moltes gràcies per participar reina!
Petonets
Sandra
Yo se de uno en esta casa que se las comería de dos en dos y si me ayuda a prepararlas no se si llegaran a la mesa :)
Publica un comentari a l'entrada