dissabte, 15 de setembre de 2012

Praliné blanc de nous de macadamia

La xocolata és la protagonista de La Recepta del 15 d'aquest mes, només he conegut dues persones a les que no els hi agrada la xocolata, a casa ens encanta i no parariem mai de menjar-ne!

Aquesta és una recepta que hem fet a mitges amb l'Aina i que han estat un acompanyament perfecte per un café, em sembla que per Nadal repetirem, una bona alternativa al torró.

Avui a la Bordeta és un dia molt especial i des de Llàbiro volem felicitar al Xavi, per molts anys! Es perem que hagis fet una bona migdiada per agafar forces per celebrar-ho com cal.
 


 

Ingredients:
100g de nous de macadamia (les nostres portaven sal)
100g de xocolata blanca Nestlé especial postres
150g de sucre
Aigua
Galetes de gelat


Preparació:
Picar les nous amb el robot de cuina i reservar.
Fer un xarop bullint, durant tres minuts, el sucre amb 4 cullerades soperes d'aigua. Afegir les nous i deixar-ho uns minuts al foc fins que quedi tot ben barrejat.
Fondre la xocolata amb 4 cullerades soperes d'aigua.
Barrejar la pasta de les nous amb la xocolata i deixar refredar.
Agafar una galeta i untar-la amb el praliné, tapar-la amb una altra galeta. Deixar refredar a la nevera fins al moment de servir.

28 comentaris:

Neus ha dit...

La xocolata blanca de la Nestle esta molt bona, a mi m'agradat molt. Pero combinada amb las nous de macadamia ha d'estar inmillorable.

Un petonet bonica

Palmira http://comeconmigoelblogdepalmira.over-blog.es/ ha dit...

El punt de sal amb xocolata blanca., el cruixent de les galetes de gelat... pues si sembla una alternativa als turrons... però segur que podreu esperar tant de temps?
Perquè estan cridant menja'm!!!!
Petonets,
Palmira

Catieu ha dit...

Uhmmm!!!! De xocolata blanca.... triomf assegurat a casa. Ens enduem aquesta recepta, això s'ha de provar.
Molts petonets a les dues

abril ha dit...

La xocolata blanca és la meva debilitat!!!!!!!!!!!!!!!! aquestes galetes han de ser bonísimes..........

Chez Silvia ha dit...

També la he provat i está molt bona, però amb aquest praliné ha de ser encara mes bona!!! Petonets

MJ ha dit...

Quina recepta més senzilla i més bona...la barreja de xocolata blanca, nous i galeta de gelat, segur que triumfa.

Un petonet

Roser ha dit...

m'encanta el praliné i que facil no?? apuntadissim!!!

Gemma ha dit...

Benvinguda de nou!
M'encanta aquest praliné, el trobo original i ben fàcil de fer.

Chez Lola ha dit...

M,agradat molt, soc una fan de les macadamies... bona proposta! ^^ un beset!

Helena / Rico sin Azúcar ha dit...

Doncs sí que és una bona alternativa al torró o al massapà! em sembla una pasta perfecta i molt versàtil: s'en podria fer gelat, per exemple? tot el que porta és boníssim :-)

Pili ha dit...

El punt salat de les nous deu combinar de meravella amb la dolçor de la xocolata blanca... que bo... m'ho apunto!! Petons!

Jordi ha dit...

El praliné és una de les nostres debilitats. En Jordi es cruspia tot el que el seu cosí feia per fer bombons al restaurant i després tenien raons...
Amb nous de macadàmia no l'he tastat mai, me l'apunto!!
petonets

Dolores - Mi Gran Diversion ha dit...

Un praliné que va a mis pendientes!!! seguro que está bien rico.. Bss

ISABEL ha dit...

Mai he fet plariné, veien aquestes galetes, tindré que intentar-ho.
Petons

fresaypimienta ha dit...

Me gusta mucho esta receta porque siempre ando detrás de los pralinés, y este me parece maravilloso, sin duda lo probaré! un beso

Fórmules Culinàries ha dit...

M'ho apunto com una alternativa al torró de Nadal! Bona idea!!
ptns!!

Eva Liebana ha dit...

Tu com sempre, amb una recepta espectacular...
Petonets

rosilet ha dit...

Mónica que aunque sean casi las 2 de la mañana se me hace agua la boca, mujer...se puede hacer con choco negro? me imagino que me gustará todavía más!
Petonets!

Lídia ha dit...

uauu!! que bo! a mi em torna boja la xocolata blanca!!

petonets

Tot és bo el que l olla cou ha dit...

Òstres!!! les nous de macadàmia em pirren i amb la xocolata blanca ha de quedar bo, bo....
Jordi

Miquel ha dit...

una combinacion fantastica este chocolatecblanco con las nueces macadamia,uhm¡¡¡
bona setmana
peto

Marina A.F. ha dit...

mmm! Deliciosa proposta. I amb xocolata blanca! Carai, jo em quedo amb els praliné substitutiu del torró ara mateix! Petons

Yves Gerbeau ha dit...

M'encanten les nous de macadàmia! (Crec). I la xocolata blanca... hmmmmm!!!
Molt bona proposta!

Joaquina ha dit...

Xocolata i nous de macadamia ha d´estar mooooooolt bó!!! M´encanta. Petons,

La Cuina Violeta ha dit...

Un praliné d'autèntic luxe. Les nous de macadamia són el meu punt feble, sobretot en gelat.
Nani

Judith ha dit...

doncs ja se que tindrem per la nit de reis!!! ;PPP petonets

Els fogons de la Bordeta ha dit...

Ai, ai, ai, ai... que casi em despisto de venir-te a comentar! Com que no ens deixes l'enllaç petardota! jajaja Sort que us et tinc present i li dic al Xavi que et posi a l'índex! :P
M'encanta la proposta que has fet, aquest praliné queda apuntadíssim!!
Moltes gràcies per participar reina!
Petonets
Sandra

Heva Hernandez ha dit...

Yo se de uno en esta casa que se las comería de dos en dos y si me ayuda a prepararlas no se si llegaran a la mesa :)