dimecres, 4 de març de 2015

Tàrtar de maduixes

Ara que comencem a trobar maduixes val la pena preparar-les de diferents maneres però si us he de dir la veritat com més ens agraden a casa són ben senzilles per això hem fet aquesta proposta de tàrtar, que és el que us proposàvem a Memòries d’una cuinera.

Moltes gràcies als qui heu participat a Memòries d’una cuinera, ben aviat tindrem el recull a punt i la nova proposta.






Ingredients:

Maduixes 
Taronja 
Xarop d’atzavara 
Melmelada de mango

Xocolata blanca 
Xili en pols 
Wasabi en pols



Preparació:

Fondre la xocolata blanca. Agafar una mica de xocolata blanca amb una cullera i donar-hi la forma que vulguem. Escampar el xili en unes i el wasabi en unes altres porcions. 
Reservar a la nevera fins que quedi compacte.

Rentar les maduixes, treure la part verda i tallar a daus petits. 
Tallar la taronja per la meitat, fer-ne suc. 
A un bol posar les maduixes, el suc de taronja i el xarop d’atzavara i reservar, com a mínim un parell d’hores.

Colar les maduixes i servir-les amb melmelada de mango. 
Servir les maduixes amb el suc a part i una mica de xocolata blanca.

6 comentaris:

Eva Macià ha dit...

Una proposta senzilla però molt original i amb un toc ben exòtic! m'encanta, un petó!

Roser Font ha dit...

que bones les maduixetes aixi!! el toc picant de la xocolata m'encanta! t'agafo la idea! petons

Palmira http://comeconmigoelblogdepalmira.over-blog.es/ ha dit...

Ostres hem coincidit amb la proposta però amb tocs diferents!
Les primeres maduixes així preparades en tàrtar són un postre de festa però amb poqueta cosa però quin plaer pel paladar!
Petons i fins el proper mes!
Palmira

Dolces Nines ha dit...

Hem coincidit amb les maduixes, però aquest tàrtar teu em sembla deliciós!!

Una abraçada,

Heva Hernandez ha dit...

Que rico Moni!!! Chile y wasabi? con el chocolate blanco? que original, lo tengo que probar jaja
Un besazo!!!

Judith ha dit...

demà mateix faig aquestes maduixes per sopar!!!!! petonets sister