dimarts, 31 de març del 2015

Cassoleta de torrades de santa Teresa

Si un dia voleu un esmorzar o berenar ràpid i bo aquest és el vostre. Com veureu, la nostra versió està força alleugerida així que encara teniu més coses a favor.

Les quantitats seran orientatives, nosaltres vam fer servir pa d’espelta amb una molla molt densa i per tant vam necessitar més llet que si haguéssim fet servir un altre tipus de pa.
El temps del forn també és orientatiu. Ens van quedar més torrades a dalt i esponjoses a baix cosa que ens va agradar ja que vam trobar diferents textures.


Moltes gràcies als qui participeu a Memòries d’una cuinera i bona Pasqua a tothom!






Ingredients:
60g de pa d’espelta
250ml de llet
1 branca de canyella
Panela (o sucre moré)
Mel



Preparació:
Escalfar el forn a 180º. 
Escalfar la llet amb la canyella fins que bulli, deixar uns segons. Retirar del foc i deixar reposar fins que quedi tèbia.
Tallar el pa a daus, tirar la llet per sobre i deixar-ho uns 5-10 min. fins que l’absorbeixi. 
Posar el pa a una cassoleta, tirar-hi panela al gust. Si us agrada la canyella també n’hi podeu tirar una mica en pols. 
Enfornar fins que quedin al vostre gust. 
Retirar del forn i servir amb mel pel damunt.

13 comentaris:

Mireia ha dit...

Senzill i unes postres delicioses, mai havia pensat en fer-ho així mode 'postres en bol' tallat a trossets!

Palmira POM ha dit...

Això és un berenar de luxe!!! Aquest mes hem coincidit fent servir el forn per gaudir sensa cap mena de culpabilitat :o)
Bon Pasqua!
Petons,
Palmira

Teresa ha dit...

Molt original! haurem de provar fer-les al forn! bona setmana!

Eva ha dit...

Una versió molt interessant, pel fet d'utilitzar pa d'espelta i fer-les al forn, sens dubte ben bones i força saludables! un plaer participar a les vostres propostes, un petó!

Judith ha dit...

una bona alternativa sister!!!! petonets guapa

VISCalacuina ha dit...

M'encanta aquesta recepta, i la presentació és molt original!

Heva ha dit...

Que sencillo y que pinta tan rica tiene Moni =) Un besote!!!

Amblesmansalamassa ha dit...

Una alternativa més saludable i original!
Clara

Unknown ha dit...

Molt original, i deu estar molt bo també! Felicitats :)
Una abraçada
Anna

esborrar ha dit...

Sense arrebossar ni fregir? Ho haig de fer! deu quedar boníssim i molt més lleuger!
Marta

La Cuina de l'Olga ha dit...

Una bona manera i diferent de menjar aquestes postres tradicionals!!!
Petonets,
Olga

Ernestina Causse ha dit...

Una delicia1

Tienda Gourmet Online HOME DELICATESSEN ha dit...

Que original y saludable!