divendres, 4 de desembre de 2009

Cupcakes amb crema de formatge i crocant



Ingredients:
Cupcakes:
1 iogurt natural
1 mida de iogurt d'oli
2 mides de sucre
3 mides de farina
1 sobre de llevat en pols
2 ous

Crema de Formatge:
30 g de mantega a temperatura ambient
115 g de Mascarpone
140 g de sucre de llustre
1 polsim de sal

crocant


Preparació:
Cupcakes
Barrejar els ingredients en un bol i posar-los al forn –prèviament escalfat a 180º–, durant uns 20 minuts aproximadament, fins que estiguin fets.
Deixar-los refredar sobre una reixa metàl·lica.

Crema de Formatge
En un bol, amb les varetes elèctriques, batre a velocitat mitja-baixa la mantega amb el formatge, fins que s'obtingui una barreja homogènia, sense grumolls.
Afegir el sucre i la sal i batre a velocitat baixa fins que quedi una crema uniforme i esponjosa.

Sobre els cupcakes, posar la crema de formatge i tirar un polsim de crocant.