Ingredients:
Pasta per crestes
Carn picada
Bolets variats
Ceba
Vi blanc
Pebre
Sal
Oli
Preparació:
En una paella, amb l'oli calent, espargir la ceba picada i salpebrar-ho. Quan comenci a agafar color, afegir la carn picada. Deixar-ho coure fins que la carn enrosseixi, afegir els bolets, que prèviament haurem tallat petits, deixar-ho uns minuts; aleshores, ruixar amb vi blanc. Deixar-ho fer a foc lent fins que la carn estigui feta –ha de quedar una mica de suquet–.
Es treu de la paella i es passa per un colador per treure el suc, que es reserva –es fa així perquè si quedés molt suc, al fer els farcellets, quedaria la pasta molt molla–.
Agafar la pasta de les crestes, al centre ficar-hi una cullerada de carn i pujar els costats fins que quedi la forma de farcellet.
Ficar-ho al forn, preescalfat a 200º, durant 10-12 minuts.
A una paella sense oli, tirar-hi el suc sobrant i deixar-ho reduir fins que quedi una mica més espès –es pot afegir una mica de farina, si es vol més espès–.
Posar els farcellets en un plat, acompanyats d'una mica de salsa i, si es vol, amb una mica d'enciam.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada