dissabte, 2 de gener del 2010

Galetes de mantega i ametlla

Avui hem anat a casa dels bolets a celebrar el Tió i els hi hem portat unes galetes !





Ingredients:
225 g de mantega a temperatura ambient
250 g de farina
80 g d'ametlla en pols
75 g de sucre
1 ou
1/2 cullerada de llevat en pols
1 polsim de sal
Fruits vermells assecats
Trossos de xocolata


Preparació:
Tamisar la farina amb el llevat i reservar-ho.
Tallar la mantega i posar-la a un bol amb el sucre, batre-ho amb les varetes elèctriques fins que quedi una crema suau. Afegir-hi l'ou i l'ametlla en pols i, després, continuar batent-ho.
Anar incorporant la farina i la sal; barrejar-ho amb una cullera. Al final, es treballa amb les mans.
Dividim la pasta en dues parts: a una afegir-hi els fruits vermells i, a l'altra, els trossos de xocolata. Li donem amb les mans la forma que es vol.
Ficar-ho al forn - prèviament escalfat a 180º - fins que es comencin a daurar.