dimecres, 13 de gener de 2010

Ara que neva, fem un ninot de neu !

Un ninot de neu sense passar fred i per untar.



Ingredients:
1 terrina de crema de formatge (tipus Philadelphia)
100 g de formatge en pols (Grana Padano o Parmesà)
Formatge en pols (igual que l'anterior) per a la decoració
Panses
Pinyons
1 pastanaga
Torrades


Preparació:
Ficar la crema de formatge i el formatge en pols a un bol. Treballar-ho fins que quedin ben barrejats.
Fer dues boles, una més gran i l'altre més petita. Muntar el ninot.
Tallar la punta de la pastanaga de manera que ens pugui servir de nas. Amb un pelador tallar una tira de pastanaga, que farem servir de bufanda.
Tirar la resta del formatge en pols sobre el ninot i, si volem, sobre el plat.
Acabar de fer els complements del ninot amb les panses i pinyons.
Deixar a la nevera fins a l'hora de servir, per tal de que agafi consistència.
Servir acompanyat de torrades.