dimarts, 12 de gener de 2010

Ous de guatlla arrebossats

El Jordi feia dies que volia que provéssim aquesta recepta, que l'havia vist a algun lloc. Vaig estar buscant i res. Finalment vaig decidir-me a provar ...





Ingredients:
Ous de guatlla
Farina
Pa ratllat
Ou
Sal
Oli de gira-sol



Preparació:
Bullir els ous de guatlla - han de resultar ous durs-.
Treure'ls del foc, esperar que es refredi - es poden refredar sota l'aixeta-, i pelar-los. Atenció, s'ha d'anar en compte, la closca de vegades queda molt enganxada i els ous s'acaben trencant.
Batre l'ou i afegir-hi sal.
Passar els ous durs per l'ou batut, després, passar-los per la farina, una altra vegada per l'ou i, finalment, pel pa ratllat.
Un cop arrebossats, deixar-los reposar a la nevera -una hora com a mínim, perquè l'arrebossat quedi més agafat-.
Treure-ho de la nevera i, per acabar, fregir-ho amb oli ben calent.