dimecres, 17 de febrer del 2010

Magdalenes amb xocolata per a la Reina de Cors

A la vida et trobes amb tot tipus de gent i de persones, entre aquestes últimes hi ha les males persones, les bones i les que són un sol; la Tania és d'aquest últim grup.
Avui ens ha vingut a fer una visita i em venia de gust fer-li alguna cosa amb xocolata, perquè li agrada molt. També li agraden molt els cors, per això hem triat el nom de "Reina de Cors".






Ingredients:
150 g de farina
120 g de sucre de canya
100 ml d'oli de gira-sol
2 ous
2 cullerades de mel
1/2 sobre de llevat (Royal)
1 polsim de sal
Granes de xocolata


Preparació:
En un bol, batre els ous amb el polsim de sal. Afegir-hi el sucre, la mel i l'oli. Quan estigui ben barrejat, afegir-hi les granes de xocolata. Afegir el llevat i anar incorporant la farina a poc a poc, remenant suaument.
Ficar-ho als motllos i enfornar durant 10 minuts a 210º.


Tingueu en compte que el tipus de mel que hi fiqueu condicionarà el gust de les magdalenes. Nosaltres les hem fet amb mel de flor de taronger.