dijous, 22 d’abril de 2010

Amanida amb maduixes i vinagreta de mel

M'encanten les maduixes i ,ara que n'hi ha, ho he d'aprofitar !
Quan vaig tastar aquesta amanida em va agradar molt perquè, a cada mossegada, notava un gust o una textura diferent. La veritat es que a tots ens va agradar molt!



Ingredients:
Enciam
Maduixes
Formatge de cabra
Magret d'ànec
Llavors de gira-sol
Melmelada de tomàquet

Sal Maldon

Vinagreta:
Oli
Vinagre
Mel


Preparació:
Tallar l'enciam, les maduixes, el formatge i el magret a trossos ben petits. Posar aquests ingredients en un bol, juntament amb les llavors de gira-sol i la sal. Barrejar.

Preparar la vinagreta (les quantitats al vostre gust).

A un cassó posar la quantitat de melmelada de tomàquet que es faci servir, afegir una mica d'aigua i escalfar fins que estigui una mica més líquida.



Nosaltres la vam ficar en un got: al fons la melmelada de tomàquet i, a sobre, la barreja d'enciam amb la resta dels ingredients. Afegir la vinagreta i... a menjar s'ha dit !