dimarts, 8 de juny de 2010

Amanida de vegetals, síndria i feta

Feia molt de temps que el Santi no venia a sopar a casa, així que tenia ganes de fer alguna cosa diferent i, de ben segur, aquesta amanida ho és.
Al principi sembla que la barreja d'ingredients no hagi de quedar bé, ja que té molts gustos i textures diferents, però el resultat va tenir molt èxit !




Ingredients:

Tomàquets petits (cherry, pera) tallats per la meitat
Síndria tallada a cubs
Pebrot verd tallat a cubs
Cogombre tallat a cubs
Raves tallats molt fins (amb la mandolina va millor)
Oli d'oliva
Formatge Feta
Ceba tendra
Iogurt Grec
Orenga
Pebre


Preparació:

Posar els cinc primers ingredients a un bol, amanir-ho amb oli i sal. Afegir la meitat del formatge Feta, ceba i menta.
Barrejar el formatge que queda, ceba, menta i oli a la batedora. Afegir el iogurt i l'orenga. Afegir sal i pebre i servir acompanyant a l'amanida.