Quan vaig fer la llimorada us vaig dir que encara havien quedat mores per fer alguna cosa més. I és que les vaig usar per fer aquest pastís de formatge. Per si encara us fa mandra encendre el forn, a mi me’n fa, aquest pastís pot ser una bona proposta.
Les mores m’agraden molt i el fet d’anar a collir-les encara fa que m’agradin més. Una bona opció, si us en sobren, és congelar-les, també en podeu fer glaçons, així les begudes queden més vistoses.
Avui coincidim amb la Judith amb les mores i no ens ho havíem parlat, coses de germanes!
Les mores m’agraden molt i el fet d’anar a collir-les encara fa que m’agradin més. Una bona opció, si us en sobren, és congelar-les, també en podeu fer glaçons, així les begudes queden més vistoses.
Avui coincidim amb la Judith amb les mores i no ens ho havíem parlat, coses de germanes!
Ingredients:
Per a la base:
Galetes Digestive (amb aproximadament la meitat del paquet n'hi ha prou)
60 g de mantega
1 rajolí de llet (si cal)
Pel farciment:
300 g de formatge per untar
Sucre glacé
Llet
Mores
Preparació:
Triturar les galetes i reservar. Posar la mantega al foc amb un pot i deixar que es fongui. Quan és fosa comença a fer un soroll i va agafant una tonalitat torrada. Quan deixa de fer el soroll -tranquils que s'acaba- ja es pot treure del foc i tirar sobre les galetes. Remenar amb una cullera de fusta o
silicona i passar a un motllo. Deixar refredar uns minuts i guardar a
la nevera.
Per a la crema de formatge no hi he posat quantitats perquè és al vostre gust. Jo no sóc de posar-me sucre, així que amb poca quantitat en tinc prou.
Batre el formatge amb les barnilles manuals, afegir el sucre i la llet fins que quedi una textura cremosa.
Afegir les mores i guardar a la nevera fins al moment de servir.
47 comentaris:
Però quin goig que fa aquest pastís!!!!! Visca les meves germanes preferides, que fins i tot coincideixen en les mores!!
Petonets
Sandra
aix nena! com m'agrada anar a collir mores!!!!!! i que bones que són!!!! ;))))))))) t'ha quedat de luxe!!!! ja en pots preparar un per diumenge! jijijiji. Petonets
Visca les mores! I visca les noies collint mores!
La family va anar a recollir mores per fer mermelada!!!! que bones que son i amb aquest pastís ni pintades!!!!Muaks
Una bona opció per els que no volem encendre el forn i es que a BCN encara fa mooolta calor.
Bon cap de setmana maca
Petons
No vaig a buscar mores des de que era petita, peró era tot un plaer. He de portar als nens!!
Aixó si amb un pastisset d'aquests a la carmnyola.
Un petó,
Esther
Us heu posat d'acord amb la Judith per fer una apstis de mores??
T'ha quedat esplèndit, com sempre!
Petons.
Que bo...
Un pastís ideal pels que com jo ens fascinen els pastissos de formatge, l'amargor de les mores li va genial!!!
Petonets i bon cap de setmana!!
Xe que booo!! i la espiraleta t'ha quedat mol gracioseta :-) bon cap de setmana!
Quina pinta i que vistós que surt! Senzill i boníssim, i si les mores són collides en companyia i alegria, segur que deurien sortir encara més bones! ;) Petonsss
Això és coordinació i la resta tonteries! Dues germanes cuinant mores!
Ara, els pastissos són força diferents, no? Si més no, en la presentació!
Salut!
muy bueno y fotogenico pastis y sin horno mas
bon cap de setmana
peto
mmm mores, m'encanten, jeje, vaja, com totes les fruites del bosc. El que li he dit a la Judith, la combinació amb formatge trobo que els hi escau molt, encara que jo sóc capaç de menjar-m'en una caixa sencera soles o acompanyades amb algun formatge tipus brie, és algo que em perd, jejej.
Molts petonets!!
Me río yo del refrán "uvas y queso saben a beso" jeje, prefiero moras y queso, porque las uvas no me gustan, sólo las tomo el 31 de diciembre y lo paso fatal.
Te quedó preciosa
Besos y feliz fin de semana
Moni! m'agrada molt tb la teva aportació i super fàcil de preparar!! bon cap de setmana
Ai que bo!! quines germanes tu!! és que les mores amb el pastís de formatge estan tremendes!!
petonets
Wow, que bonito ese pastel!!!! Y con moras!!! Apuesto a que estaba riquisimo!!!
Besos.
Yo empezaría por la parte exterior de la espiral y no pararía hasta llegar al centro.
¡Qué rica, por favor!
Senzill i segur que deliciós ben fresquet. Una molt bona idea!!! Que en fa temps que no vaig jo a coliir mores!!! Massa......
¡es precioso! muy delicado, tanto de sabor como de presencia. maravilloso.
¡que tengas un buen finde!
AVui les germanes esteu amb ganes de mores eh! jaja! doncs aquest pastís teu m'encanta perquè es fa en un plis plas! pocs ingredients, perquè les mores han de ser les protagonistes! m'encanta! petons guapa
El formatge i els ruits del bosc lliguen molt bé. A mi també m'encanten les móres :)
És una recepta senzillissima de fer, ni gelatina ni forn ni res de res. Me l'apunto ;)
Qué tarta tan apetitosa, me encantan las moras y la combinación de ingredientes me gustan muchísimo.
Es un placer haber descubierto tu blog.
bss
Recepta bona i facilona per començar a cuinar amb aquesta calor. Aquest pastís el trobo fresquíssim.
Que buenos se an quedado lo pastis... Se ya quedado con un aspecto delicioso : )
Besitos y bueno fin de semana.
Mònica, un pastis sublim!!! M'encanta!!! I tinc un munt de mores!!! jijijiji Entre la teva recepta i la de la Judith ja utilitzo força... ^__^
Un petonas
Sònia
Pues lo mismo que le he dicho a tu hermana. Me chiflan las moras y el queso. Dudo mucho que a mi me sobrara alguna para conjelar!! Deliciosa!! Un abrazo. Alicia.
Qué buenas las moras y qué color tan bonito tienen...me encantannen postres como este que entra por los ojos! Besos
Quin pastís tan bo!!! té un aspecte irressistible.
Petons
Aquestes mores semblen de pel·lícula, en serio! :O M'has fet venir una gana que no hauria de tenir a aquesta hora!! jaja
Que delicia de pastel, me encantan las moras salvajes, su sabor es mucho más intenso! que buena pinta!!!! muchos besos
Vaja, vaja amb la telepatia entre germanes!!
Com que no em sé decidir entre el teu pastís i el de la Judith, en vull un de cada!!! ;DDDD
M'agrada molt l'espiral de mores damunt el pastís!
Petons guapa!
A mi, totes les fruites silvestres m'encanten! I a més, lliguen perfectament amb el formatge! Un pastís fantàstic Mònica!
Petons!
Te queda algo? qué rica, mujer! Y lo facilita...tengo que hacer una de cada, de la Judith, y de la tuya!
Feliz semana!
Que pinta tiene eso!!!! ¿cuando puedo ir a merendar con vosotras? bueno, primero vamos a recoger las moras ¿vale? a mi me pasa como a ti, en casa hay azúcar para hacer repostería y siempre pongo menos de la que indica la receta, si no preparasemos algún postre el azúcar se estropearia en la despensa ¡seguro!¡Un beso!!!
Què bonic decorat així! queda molt divertit.
M'agraden molt les receptes de pastissos que no cal fornejar. Jo en faig un semblant sense mores i amb ata semimontada. m'apunto la teva versió tot i que em sembla que ja no ´soc a temps d'anar a collir mores... :(
Molts petonets guapa!
Ohhhhhhhh Moni es una delicia esta tarta con las moritas ¡buenísima!
bsitos guapa
Hola! Després de dos mesos de vacances, estic de nou passejant-me pels blocs, quines coses més bones que teniu. Ja he passat pel bloc de Judith, ja. La veritat és que les mores estan boníssimes, jo anava a fer mores quan era més menuda i en tinc molt bons records. El pastís de mores amb formatge és boníssim i t'ha quedat molt ben presentat. Besets.
Madre mía vengo de ver la de Judith, me encuentro con esta maravilla, tengo que salir a coger moras ya!
Uala!!! quina presentació. És per cantar l'himne del Barça com a mínim.
Un petonet
Deliciosa, cielo, una combinación de lo más afortunada, las moras me rechiflan y en esa tartita, uhmmmmmmmmmmmmmmm, un pecado de rico.
un besazo
Hola, unas tartas riquísimas. Besiños Milita.
Hola, unas tartas riquísimas. Besiños Milita.
Només una pregunta la marca de les galetes es igual...NO?¿
Ah,per cert sembla molt fàcil de fer i fa molt bona pinta :)
Només una pregunta la marca de les galetes es igual...NO?¿
Ah,per cert sembla molt fàcil de fer i fa molt bona pinta :)
Si, si, la marca de les galetes és igual.
Gràcies!
Publica un comentari a l'entrada