Ara venen de gust receptes més fresquetes i que es puguin preparar amb antelació així podem gaudir del bon temps que sembla que ja es vol quedar aquí. Els ous farcits són una bona opció això si, ja sabeu que amb la calor s’ha de vigilar i s’han de consumir ous ben frescos.
Sempre els havia preparat de la manera tradicional però em sembla que veient les vostres aportacions n’hauré de tastar unes quantes abans de tornar a la versió clàssica.
La meva proposta és amb baked beans, ho confesso: m’agraden. Dic que m’agraden però com a molt en menjo dues vegades l’any i fa poc que en vaig comprar.
L’altre dia a l’obrir l’armari vaig veure la llauna i ràpidament vaig pensar: ous farcits de baked beans, també tenia clar que volia posar bacon, ni recordo la última vegada que n’havia menjat. Sempre havia vist aquesta combinació amb ous ferrats però així son més suaus i tot en un.
Com sempre moltíssimes gràcies a tots els qui participeu a Memòries d’una cuinera.
Sempre els havia preparat de la manera tradicional però em sembla que veient les vostres aportacions n’hauré de tastar unes quantes abans de tornar a la versió clàssica.
La meva proposta és amb baked beans, ho confesso: m’agraden. Dic que m’agraden però com a molt en menjo dues vegades l’any i fa poc que en vaig comprar.
L’altre dia a l’obrir l’armari vaig veure la llauna i ràpidament vaig pensar: ous farcits de baked beans, també tenia clar que volia posar bacon, ni recordo la última vegada que n’havia menjat. Sempre havia vist aquesta combinació amb ous ferrats però així son més suaus i tot en un.
Com sempre moltíssimes gràcies a tots els qui participeu a Memòries d’una cuinera.
Ingredients:
Ous *
Baked beans **
Bacon tallat a tires
*Ecològics
** Les nostres, Heinz
Preparació:
Posar a bullir els ous en una cassola amb aigua freda. A partir de que comenci a bullir l’aigua comptarem deu minuts. Retirem i deixem refredar.
Escalfar el forn a 180º. A la safata del forn hi posem una fulla de paper sulfuritzat, les tires de bacon, una altra fulla de paper i a sobre una safata que pugui anar al forn, un pes a sobre. Ho deixem fins que ens quedi cruixent –us tardarà aproximadament el mateix temps que els ous -. Retirar del forn i deixar sobre paper absorbent.
Quan estigui fred el triturem fins que quedi la textura que volem.
Escalfem les baked beans uns minuts i en fem puré.
Tallem els ous per la meitat i en traiem el rovell.
Omplim amb una màniga pastissera o amb una cullera petita, afegim el rovell ratllat i la pols de bacon.
48 comentaris:
Un fargit molt original. M'ha agradat el cruixent de bacon.
Un petonet
M'heu sorpés amb aquesta ESTUPENDA COMBINACIÓ...
M'agraden.. SORT :)
Uoooo la veritat és que han d'estar espectaculars!!!les baked beans són tot un clàssic, una delícia!!!
Petonets!
Que originals!!!! i molt equilibrat, proteína i llegum!!!! Molt ben pensat...i el polsim de bacon, una gran idea. Jo tambè tinc feina de probar el que vaig veient!!!!!!!!!
Oooooooooooleeeeee tuuuuuuuuuuuu!! Jo a Londres gaudia d'aquests esmorzars "marranos", ho confesso... i has fet una super versió genial! M'encanta!!
Petonets bonica meva!
Sandra
Son sorprendentes y muy ricos Mònica, de vez en cuando hay que pecar un poco, sino sería muy aburrido
Besos
Quina bona pinta! No ho conec el baked beans pero sembla molt bo! Petons
Que original versionar el mític esmorzar de bacon, ous i baked beans en uns ous farcits! Si senyora!!!
El meu maridet se'ls menjaria d'una volada! jejeje!
Petunets,
Eva.
Uau! Quins delícia, i molt original, sí! el títol que li has posat fa honor al plat! Petonet
Ei, quina idea més xula! És un versió "chic" del full Irish breakfast, je je je... M'encanta!
Yo no conozco esas baked beans que tanto te gustan, voy a tener que buscarlas jejeje aunque ya sabes que yo no soy de bacon no puedo dejar de decirte que son una pasada tus huevos!!!!
Feliz domingo :)
Quina idea més bona!!!
Aquesta combinació m'encanta i mira que no la mengem gens sovint però no sé perquè.
Apa, a farcir ous i més ous amb tantes idees!!!
Petonets,
Palmira
Quina idea mes bona!!!! Petons
Ese crujiente de bacon tiene que estar muy rico.. Bss
Sempre que vaig a un hotel quedo admirada de la gent que es pot clavar uns ous amb bacó a les 8 del matí!! Ara sí, per dinar me'ls menjaria ben contenta. O sigui que ja saps què et toca, oi?? Lupitaaaa, ves a cercar un tupper que vull provar aquesta versió glamourosa d'ous farcits!!!
Petons!!
Monica facil y muy bueno y asi queda un bocado magnifico
peto
Qué original!!! Jo també fa anys que ni m'acosto al bacon, jajja, tampoc és que m'agradés massa.
Aquest mes no he arribat a temps, mira que em feia gràcia fer la recepta però he anat de cul i el juny pinta encara pitjor, jajaja, però a veure si trobo alguna estona per entrar a la cuina xD.
Petonets!!!
Mai hagués pensat que unes baked beans, podrien ser le farcit ideal per uns ous!!
T'ha quedat ben bo.
Petonets
Aquestos ous farcits tampoc els he provat mai, molt bona combinació
Apa mestressa! Has fet una molt bona combinació: m'ha agradat això de la pols de bacon...
Nani
Pues es una especie de huevos rellenos a la inglesa, porque tiene los típicos elementos del desayuno inglés... Muy interesante. Un besote.
aiaiaiaia, avui només em quedo amb la foto, perquè les beans i jo no som amigues!!!! jajajajaja. molts petonets sisterilla
Uns ous molt British!!
Quan tingueu l'índex apunt, segur q farà mlta patxoca el recull!!
Petons!!
Súper originales y además buenísmos, y esa foto.....a mi que no me gustan los huevos mucho, quiero comerlos!
Besotes linda :D
Molts originals!!! Una combinació deliciosa!!! I amb el cruixent del bacon....
Petonets guapa
Llàbiro!
Amb aquests colors i la presentació em recorden a uns ous amb xoriço!!!
I que bons....!!!
Petons!
Una nova versió de l'ou amb beicon!!! m'agrada!!! esperem el vostre nou repte! gràcies
Quina bona idea per a mi que no m'agraden amb maionesa!!MMMMmmmmmm
Sembla un superesmorzar energètic! Me l'apunto!
Una idea estupenda. Y estoy totalmente contigo hay unas aportaciones este mes realmente excepcionales.
Por cierto Felicidades!!!! Un besote
Moni!!!!!! per molts anys, la xarxa s'ha omplert de receptes d'aniversari, quin regal més especial!! q passis un feliç dia**
Felicitats!!! que passis un bon dia.
Petons
Això no són ous farcits ... es una altra cosa, és un pecat deliciós!
Moltes Felicitats!!! (algú s'ha xivat...)
Uns ous farcits molt originals... El bacon li deu donar un gustet fumadet boníssim...
Per cert, per molts anys ;)
Marta
Vengo a felicitarte por el cumple, seguro que lo has pasado genial y que de la tarta ya no queda nada, verdad?. Lo dicho que cumplas muchisimos y todos ellos sean felices.
Un beso
Holaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, vengo a desearte muchaaaaaaaaa felicidad en tu cumple aunque ya es un poco tarde, pero me acabo de enterar.
un besazo enorme
feliz cumple Monica
peto
Pues una pajarita que recetea los 15 de cada mes...me ha traido hasta acá para desearte feliz cumpleaños linda!!!
Aún aquí es 31 así que cuela, mucha buena vibra.
Abrazos!
Muchas felicidades guapetona, aunque sea tarde.
Supongo que la fiesta fue memorable, tal y como acostumbráis
Besos y que sean muchos más
Moni, moltes felicitats pel teu aniversari, espero que ho hagis pogut celebrar amb tots els qui més estimes.
Aquest ous farcits són molt originals, tenen una pinta deliciosa.
Petons
Hola Moni!
Quin farcit més original! I més "light" que si fregíssim el bacon. Està clar que els ous farcits es poden preparar de mil maneres! Gràcies pel recull!
Per cert FELICITATS!! He llegit que ha estat el teu aniversari o sigui que PER MOTLS ANYS!
Petons!
Hola!
He tingut que fer servir el diccionari, ho confeso. M'agrada la idea del teu farcit.
Síiiii estic molt millor. Gràcies per la visita
Uiiisshhh que originales estos huevos rellenos, deben estar bien ricos! a probarlos!!!!! un besito
vaya huevos me encanta tu versión. bss
una presentacio força espectacular... i segur que deliciosos...
Hola wpa!! Molt tard, si, però... fins avui no ho he sabut. Moltes, moltes felicitats!!!!!!!!!!!
Petonets
Una combinació fantàstica!!
Petons
Mónica
Publica un comentari a l'entrada