Al Bolet els hi agrada anar a fer l’aperitiu, anar de tapes, pintxos i la cuina sofisticada i és per això que hem decidit fer una recepta en miniatura per a la rul·lera més fashion.
Ara toca veure què li han preparat la Laura de Coure coulants, la Paula de Bon Tiberi i la Sandra de Els fogons de la Bordeta, segur que entre totes podrà fer un aperitiu ben variat!;)
Des de Llàbiro et desitgem que siguis molt i molt feliç, com a mínim tant com ho ets ara, i que sempre ho puguem compartir plegats, per molts anys sister!
35g d’alls tendres
145g de bolets portobellos
Farina
Aigua amb gas (tipus Vichy)
1 c.c. de Royal
Sal
Pebre (millor acabat de moldre)
Pedro Ximenez
Oli de gira-sol
Creme fraiche
Cibulet
Nota: les quantitats d’alls tendres i bolets són pesades una vegada nets, després de tallar les parts que no es mengen.
Preparació:
Tallar els bolets i els alls a trossos petits i reservar.
Posar un rajolí d’oli a la paella i quan sigui calent hi fregim els bolets, quan s’hagi evaporat gairebé tota l’aigua que desprenen afegir els alls tendres i salpebrar al gust. Passats uns tres minuts afegir el Pedro Ximenez, un raig, i quan s’hagi evaporat gairebé del tot tancar el foc.
A un bol posar la preparació anterior, afegir tres cullerades soperes de farina, el Royal i afegir l’aigua amb gas, primer un raig i anar afegint aigua, no en fa falta molta, fins que ens quedi una massa una mica espessa.
A la paella tirar un raig d’oli, just per cobrir una mica la base però tampoc n’hi poseu molt, i agafar una porció de pasta amb una cullera sopera i fregir pels dos costats fins que estigui feta. Repetir fins que s’acabi la massa. Retirar i deixar assecar sobre paper absorbent.
Servir amb la creme fraiche i una mica de cibulet.
33 comentaris:
una tapa fantastica y sencilla y un acabado explendido Monica seguro que haces feliz a Judith
peto
oooooo sister!!! no estava pendent al mac, però un comentari al fb m'ha posat en alerta de que alguna portaveu de cap! jajajajajajajja. gràcies siterilla, què faria sense tu???? t'estimo mollllllt
Una truita sense ou? :)))
Segur que la Judith quedarà molt contenta!!
Què bona aquesta tapa, no? Ets la millor, la que fa truites sense ous i batuts sense batre, ole tu! jajajaja M'agrada molt el toc de la creme fraiche! :P
Petonets guapa!
Sandra
Uau, aquesta truita segur que m'encantaria, ja pot estar contenta la Judith!! Una abraçada!
Q be q la cuideu.... aquesta truita s'ha de tastar.
Un petonet
felicitats a la Judith! una triuta que s'ha de fer sens dubte! petons
Tapes! Gran idea! Sí senyores! Ens encanten les tapes! La jud és la reina, sobretot comptant escuradents
quin aperitiu més exquisit, segur que la Juju està contentíssima amb aquestes propostes tant bones... a més no en tinc cap dubte que ho celebrareu com cal!
petonets
Molt original la recepta i la tapa... s'haurà de provar!
Wow que tapa tan apetitosa y sin huevo ¡una pasada! seguro que le encanta ¡como a todos los que te leemos!
Muchas felicidades juju ¡Muak!
Quantes tapes avui!!! Aquesta és també genial!
Molt original la teva truita sense ou. No m'estranya que li hagi agradat a la Judith. Es nota que us feu molt. Petons.
ostres, una truita sense ou i que sembla una truita!! Fantastic. Petons
Hola, Avui heu fet molt feliç a la teva sister i a nosaltres amb tantes coses bones que heu preparat!! PEtons
Repeteixo el que ha dit la Sandra. Sóc fan teva: batuts sense batre i truites sense ou!! Olé la meva consuegri.
El que té més mérit és que efectivament sembla una truita!!!!
Encara no he menjat mai portobellos!! Ho hauré de solucionar...m'estàs arruïnant!!
Petons!
Esto es la delicia total!!! La neni estará contentísima!!!
Una tapa molt original i sabrosa a més.
Quines coses més bones ha tingut pel sue anniversari!!!
Petonets,
Palmira
Si algu podia fer una truita sense ou eres tu!
La combinació de portobellos i P la vaig tastar per primera vegada en una crema feta per la Judith, així que tenies un as sota la màniga!!
petonets
truita sense ou??? això és Ferran Adrià total! jajaja!! Quina tapa...a l'alçada de la celebració, si senyora!!! Felicitats a tu també per la part que et toca de germana! jijiji!
Petunets,
Eva.
Me gusta tu receta.
Acabo de hacerme seguidora de tu blog ,me gusta.
Saludos.
Una celebració per a la Judit de nivel molt alt!
Nani
Los portobellos son mis preferidos, me parece original y deliciosa tu receta. Besos
Mai he fet una truita sense ou, i m'en penedeixo perque m'ha fet venir salivera. Felicitats a la sister1! :)
I sense ou! quina canya de tapa!!! deliciosa! ja no en queda a que no! Petons
Doncs l'hem de provar a questa truita sense ou!!!
Estan molt bé aquestes felicitacions tant xules que us feu!!
i pel q veig a la Judit li ha agradat molt!
ptns!!
Hola Mònica!
Moltes felicitats per la part que et toca! Que ser germana gran és tota una responsabilitat! ;)
Quina truita (sense ou) més molona que li has dedicat a la Ju!! No n'he fet mai cap sense ou! I té una pinta impressionant.
Petons!
Uau! Aquesta no l'havia vist i m'encanta! Molt original, i una foto molt bonica! Petons
yo como sp. llego tde. Pero felicidades para tu hna con retraso. Y esa tapa todo una delicia. Bss
... qui no esta més que satisfet amb una tapeta (entre d'altres) com aquesta...
felicitats Judith!!
Una tapita bien buena!!
http://juegodesabores.blogspot.com.es/
esta tapita tiene que estar tremenda!!!! yo la quiero probar!!!! un besito
Publica un comentari a l'entrada