dijous, 30 d’abril del 2015

Rotllets de verdures amb romesco

Sempre m’han agradat molt els rotllets de primavera però ara ja fa molt de temps que no entro a cap restaurant “xinés”. Ho poso entre cometes perquè ja no sé ben bé què son, no us passa a vosaltres? D’autèntics també n’hi ha però són massa autèntics i tampoc m’hi atreveixo.

Els rotllets els hem preparat amb verdures però li hem volgut donar el toc del romesco com acompanyament i es que aquesta combinació la trobo molt encertada.

Aquesta és la nostra proposta pel Memòries d’una cuinera d’aquest mes, moltíssimes gràcies als qui participeu.







Ingredients:
Porro
Pastanaga
Espàrrecs verds
Pasta bric
Oli d’oliva suau
Sal
Salsa romesco





Preparació:
Tallar la verdura a tires ben fines procurant que ens quedin d’una mida semblant. 
A una paella, o al wok, amb un rajolí d’oli calent saltejar les verdures, tirar una mica de sal, a foc alt durant uns minuts. Cuites però cruixents. Retirar del foc i deixar refredar. 
Al centre de la pasta bric posar el farciment, embolicar i fregir en oli calent. Retirar i deixar sobre paper absorbent. 
Servir acompanyat de la salsa romesco i, si voleu, podeu tirar una mica de nyora triturada per sobre.

6 comentaris:

Heva ha dit...

Hace siglos que no vamos a comer a un chino, prefiero prepararlo yo a mi manera jeje La tuya me gusta, cocina fusión China-mediterranea ummm Esto hay que probarlo =)
¡Feliz descanso primaveral!
Muack!!!

Eva ha dit...

Jo també fa temps que he deixat d'anar a aquest tipus de restaurant... però gràcies a la vostra proposta m'he animat a fer rotllets de primavera a casa i no penso parar! aquests teus amb romesco me'ls apunto, quina gran idea!! un petonàs!

Unknown ha dit...

Amb verduretes! genials! en comptes de fregir ho podria fer al forn no? ho dic pel tema calories...
Petons
Anna
http://amossegadetes.blogspot.com.es/

Miquel ha dit...

Mejor hacerse estos magnificos rollitos caseros y haciendo una fusión de las cocinas mediterráneo-china, que ir a uno de sus restaurante,que por cierto tampoco voy.
Bon cap de setmana
Peto

Palmira POM ha dit...

Fa anys que no entro en un restaurant xinés però aquests rotllets fusió m'agraden moltíssim, a casa cauràn segur ben aviat :o)
Ningú ha d'anar a menjar al restaurant quan a cas es poden gaudir de coses tant bones com aquests rotllets, oi?
Petons
Palmira

Chez Silvia ha dit...

Molt bons de verdures. Petonets