Quan ja tothom s’ha mig oblidat de les mones, arribo jo i en porto una. De totes maneres, també serveix com a pastís d’aniversari, no?
El Boletet de moment encara no demana la mona personalitzada, així que tinc total llibertat. Ja veurem més endavant què demana...
Vaig pensar de fer un pa de pessic, perquè fos ben tovet, amb xocolata i melmelada. Però tinc la sort de què l’Àitor és un nen a qui li agrada tot, sempre està content! Així que si hagués fet una altra decoració em sembla que li hauria agradat igualment.
Veient la mona, ja sabeu què és el primer que va volar, no? Els ous de xocolata! No van durar ni un segon, amb l’ajuda de l’Aina i el Lluc van desaparèixer ràpidament.
Com que quan ve a casa li agrada molt pintar, sobretot la taula i la paret! :p, la seva mona havia de portar colors.
Potser ja ha fet uns frescos a casa seva, de moment els seus pares no s’han queixat.
El Boletet de moment encara no demana la mona personalitzada, així que tinc total llibertat. Ja veurem més endavant què demana...
Vaig pensar de fer un pa de pessic, perquè fos ben tovet, amb xocolata i melmelada. Però tinc la sort de què l’Àitor és un nen a qui li agrada tot, sempre està content! Així que si hagués fet una altra decoració em sembla que li hauria agradat igualment.
Veient la mona, ja sabeu què és el primer que va volar, no? Els ous de xocolata! No van durar ni un segon, amb l’ajuda de l’Aina i el Lluc van desaparèixer ràpidament.
Com que quan ve a casa li agrada molt pintar, sobretot la taula i la paret! :p, la seva mona havia de portar colors.
Potser ja ha fet uns frescos a casa seva, de moment els seus pares no s’han queixat.
Ingredients:
4 ous
100 g de sucre
100 g de farina
200 g de xocolata
1 rajolí de llet
Ametlla trossejada
Melmelada
Preparació:
Escalfar el forn a 180º.
Separar els rovells de les clares.
Muntar els rovells amb la meitat del sucre, amb l’ajuda d’unes varilles elèctriques, durant uns 15 minuts, fins que blanquegin i doblin el seu volum.
Muntar les clares a punt de neu. Quan les tinguem gairebé a punt, hi afegim la resta del sucre i continuem batent durant uns 5 minuts aproximadament.
Barrejar els rovells i les clares. Afegir la farina tamisada, barrejant amb molta cura.
Passar al forn i deixar fins que estigui fet, 20 minuts aproximadament, i deixar refredar sobre una reixa metàl·lica.
Partir el pa de pessic per la meitat i untar amb la melmelada, la nostra era de prèssec, tapar i cobrir amb la xocolata -prèviament fosa al bany maria amb un rajolí de llet-.
Quan la xocolata estigui tèbia decorem amb l'ametlla.
Escalfar el forn a 180º.
Separar els rovells de les clares.
Muntar els rovells amb la meitat del sucre, amb l’ajuda d’unes varilles elèctriques, durant uns 15 minuts, fins que blanquegin i doblin el seu volum.
Muntar les clares a punt de neu. Quan les tinguem gairebé a punt, hi afegim la resta del sucre i continuem batent durant uns 5 minuts aproximadament.
Barrejar els rovells i les clares. Afegir la farina tamisada, barrejant amb molta cura.
Passar al forn i deixar fins que estigui fet, 20 minuts aproximadament, i deixar refredar sobre una reixa metàl·lica.
Partir el pa de pessic per la meitat i untar amb la melmelada, la nostra era de prèssec, tapar i cobrir amb la xocolata -prèviament fosa al bany maria amb un rajolí de llet-.
Quan la xocolata estigui tèbia decorem amb l'ametlla.
31 comentaris:
lÀitor té la millor padrina del món! va estar encantat, sobretot amb els ous! jijijiji. Els colors li encanten -no ha fet cap fresc! prefereix pintar el terra- i el barrufet lleó encara més! t'he dit que el portem de passeig? gràcies per fer feliç al meu nen, estava boníssssssssssima ;)))))
Segur que l'Aitor va quedar molt content amb aquesta mona de xocolata i amb els colors de regal. I ara que fa dies de Pasqua, veure una mona encara fa més il·lusió ;)
Quina mona mes mona!!! ja ja...maca com l´Aitor!!! i els colors segur que li van encantar:)) petonets
Ben bonica que et va quedar!QUina sort amb els nens que els agrada tot! Petonet
Jajajaja me encanta el pitufito, es precioso y esa torta de pascua a mi me encantó fuera o no de temporada.
Mil besos linda!
Amb el pastís tothom està content, l'Aitor amb els colors i elBarrufet i la resta amb el pastis. Èxit segur
ja,ja suerte que no se han quedado,porque si el Aitor ha pintado las paredes.....
Bona Mona
peto
PErò quina mona més xuuuuuula!!! Puc venir a pintar amb l'Aitor? A mi em poses colors davant i no puc evitar fer un dibuix... sóc com una nena petita? jajajaja Es nota que encara tinc el 2 davant... jajaja
Petonets carinyo
Sandra
Carai, quina mona més xula! Segur que l'Àitor va estar encantat (i sort per la Judith i l'Ives que encara prefereix pintar el terra!).
Enhorabona!
Per veure coses bones i menjar coses exquisides mai es tard.
Un petonet
jo la mona la tinc més que digerida!! o sigui que un trosset em va genial!! petons
Tant se val que sigui tard! Per a mi un tros de mona cada dia si potser!
Es veu deliciosa. I sí, els nens i no tant nens ataquem els ous a la primera!
Aquesta padrina és fantàstica! El boletet està encantat amb ella, la seva mona i... Les parets a pintar! Hehehe
T'ha quedat molt bonica, el noiet devia estar ben content!
Me gusta mucho la presentación con esas almendritas alrededor. No me sorprende nada que Lluc sea agradecido, tiene una pinta muy apetecible. Un besote.
Quina mona més bonica! I sembla ben bona. No ens estranya de què no et demani res, si segur que sempre ha tingut unes mones boníssimes!
Avui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat us proposem unes hamburgueses de verdura. Us convidem a entrar-hi i a dir-hi la vostra!
www.esfruita.com/assessorem/hamburgueses-de-verdures
Mas vale tarde que nunca....preciosa mona!! Besitos
Si et dic que jo encara no he penjat la meva... potser ja no cal.
la mona m'encanta, però el barrufet també!!!
petonets
Yo si que llego tarde ¿pero como me he perdido tu mona? y lo de las pinturas, es lo que tiene tener pulguitas alrededor, que les sale la vena artística y no está bien reprimirla jajaja
¡Feliz domingo!!!
tornar a recordar la mona sempre va bé! a més, fer-ho amb una tan xula com aquesta és un luxe ;) segur que va estar encantat!
un petonet
Una mona clàssica, amb barrufet i tot com les meves de petita....
petons gastronòmics
El Boletet segur que estava encantat amb aquesta Mona i no m'extranya ja que té una pinta deliciosa.
Petons
Segur que el fillol va estar molt content amb aquesta Superpadrina!!! T'ha quedat fantàstica!!! Molt bonica!!! Me l'emporto...
Petonets
Consuegri meva, no pateixis?? Tu publiques tard??? Pitjor sóc jo que venc a veure la publicació tres dies després!! Buaaaaaaaaaaa!!!
Segur que l'Àitor va estar moolt content. Potser tenim un pintor en potència a la família!!!
M'encanta la Mona i m'encanta el barrufet lleó!!!
Petons!!
Pues eso, mejor tarde que nunca, que no nos ibas a dejar perdernos esta maravilla, Moni!
Feliz martes mi reina!
Y yo perdiéndome esta mona tan bonita. No me extraña que estuviera contento, yo también lo estaría, y también me habría decantado por uno de los huevos ;) Que bueno que le guste pintar es una buena manera de expresarse, el color es imprescindible en nuestras vidas. Un besote
Te ha quedado monísima y seguro que bien rica!!! un beso
Moniiiiii, felicidades que ya sabemos que hoy es tu cumple.
Como no has publicado nada te lo escribo aquí de todas manera.
Besos, guapa y pásatelo muy muy bien
Moltes felicitats que ja ens ho ha dit un ocellet en forma de bolet!
Una mona chulísima, no me extraña que guste tanto! Un beso
Hi tant, val més tard que mai!!! el meu comentari també arriba tard perquè no m'havia adonat que havies penjat aquesta mona tant bona!! fa molt goig!!
petonets
Publica un comentari a l'entrada