dijous, 30 d’abril de 2015

Rotllets de verdures amb romesco

Sempre m’han agradat molt els rotllets de primavera però ara ja fa molt de temps que no entro a cap restaurant “xinés”. Ho poso entre cometes perquè ja no sé ben bé què son, no us passa a vosaltres? D’autèntics també n’hi ha però són massa autèntics i tampoc m’hi atreveixo.

Els rotllets els hem preparat amb verdures però li hem volgut donar el toc del romesco com acompanyament i es que aquesta combinació la trobo molt encertada.

Aquesta és la nostra proposta pel Memòries d’una cuinera d’aquest mes, moltíssimes gràcies als qui participeu.







Ingredients:
Porro
Pastanaga
Espàrrecs verds
Pasta bric
Oli d’oliva suau
Sal
Salsa romesco





Preparació:
Tallar la verdura a tires ben fines procurant que ens quedin d’una mida semblant. 
A una paella, o al wok, amb un rajolí d’oli calent saltejar les verdures, tirar una mica de sal, a foc alt durant uns minuts. Cuites però cruixents. Retirar del foc i deixar refredar. 
Al centre de la pasta bric posar el farciment, embolicar i fregir en oli calent. Retirar i deixar sobre paper absorbent. 
Servir acompanyat de la salsa romesco i, si voleu, podeu tirar una mica de nyora triturada per sobre.

6 comentaris:

Heva Hernandez ha dit...

Hace siglos que no vamos a comer a un chino, prefiero prepararlo yo a mi manera jeje La tuya me gusta, cocina fusión China-mediterranea ummm Esto hay que probarlo =)
¡Feliz descanso primaveral!
Muack!!!

Eva Macià ha dit...

Jo també fa temps que he deixat d'anar a aquest tipus de restaurant... però gràcies a la vostra proposta m'he animat a fer rotllets de primavera a casa i no penso parar! aquests teus amb romesco me'ls apunto, quina gran idea!! un petonàs!

A mossegades ha dit...

Amb verduretes! genials! en comptes de fregir ho podria fer al forn no? ho dic pel tema calories...
Petons
Anna
http://amossegadetes.blogspot.com.es/

Miquel ha dit...

Mejor hacerse estos magnificos rollitos caseros y haciendo una fusión de las cocinas mediterráneo-china, que ir a uno de sus restaurante,que por cierto tampoco voy.
Bon cap de setmana
Peto

Palmira http://comeconmigoelblogdepalmira.over-blog.es/ ha dit...

Fa anys que no entro en un restaurant xinés però aquests rotllets fusió m'agraden moltíssim, a casa cauràn segur ben aviat :o)
Ningú ha d'anar a menjar al restaurant quan a cas es poden gaudir de coses tant bones com aquests rotllets, oi?
Petons
Palmira

Chez Silvia ha dit...

Molt bons de verdures. Petonets