Ara que comencem a trobar maduixes val la pena preparar-les de diferents maneres però si us he de dir la veritat com més ens agraden a casa són ben senzilles per això hem fet aquesta proposta de tàrtar, que és el que us proposàvem a Memòries d’una cuinera.
Moltes gràcies als qui heu participat a Memòries d’una cuinera, ben aviat tindrem el recull a punt i la nova proposta.
Ingredients:
Maduixes
Maduixes
Taronja
Xarop d’atzavara
Melmelada de mango
Xocolata blanca
Xocolata blanca
Xili en pols
Wasabi en pols
Preparació:
Fondre la xocolata blanca. Agafar una mica de xocolata blanca amb una cullera i donar-hi la forma que vulguem. Escampar el xili en unes i el wasabi en unes altres porcions.
Fondre la xocolata blanca. Agafar una mica de xocolata blanca amb una cullera i donar-hi la forma que vulguem. Escampar el xili en unes i el wasabi en unes altres porcions.
Reservar a la nevera fins que quedi compacte.
Rentar les maduixes, treure la part verda i tallar a daus petits.
Rentar les maduixes, treure la part verda i tallar a daus petits.
Tallar la taronja per la meitat, fer-ne suc.
A un bol posar les maduixes, el suc de taronja i el xarop d’atzavara i reservar, com a mínim un parell d’hores.
Colar les maduixes i servir-les amb melmelada de mango.
Colar les maduixes i servir-les amb melmelada de mango.
Servir les maduixes amb el suc a part i una mica de xocolata blanca.