dimecres, 30 de juny del 2010

Cuscús picant amb tofu, verduretes i salsa de iogurt

L'altre dia ens venia de gust un sopar lleuger. Feia temps que no menjàvem tofu i teníem força verdura a casa, així que ens va semblar una bona combinació.
Aquesta vegada vam fer servir un tofu que ja estava precuinat (així ens vam estalviar el pas de bullir-lo perquè no fos indigest); era tofu estil japonès, que tenia més gust. La salsa de iogurt li dóna un gust més refrescant.






Ingredients:
Cuscús
Caiena
Tofu
Pastanaga
Carbassó
Col
Ceba

Salsa de iogurt:
Iogurt cremós, tipus grec.
Pebre
Ceba
Oli d'oliva
Sal


Preparació:
Posar a bullir el doble d'aigua amb sal de la mida que hem agafat de cuscús.
A una paella, posar a torrar el cuscús. Quan agafi color, afegir l'aigua bullint i remenar fins que l'absorbeixi. Reservar.
Tallar el tofu a daus. Tallar les verdures petites.
A una paella amb oli calent fregir les verdures. Quan ja estiguin gairebé fetes, afegir el tofu i la caiena tallada a trossos. Deixar coure uns minuts.
Per a la salsa de iogurt: barrejar els ingredients, la ceba tallada ben petita, i remenar fins que quedi una salsa cremosa.
Ja podem servir el cuscús amb les verdures i la salsa de iogurt.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquesta amanida té molt bona pinta, ara que ve l'estiu... menjars lleugers!