dimarts, 8 de març del 2011

Amanida de pasta arrebossada

Fa molt de temps, i quan dic temps vull dir anys, la Tania ens va explicar que havien fet pasta fresca arrebossada. La vam fer nosaltres i ens va agradar, però no l'havia tornat a fer més. L' altre dia ho vaig recordar i vaig pensar que amb una amanida quedaria bé.

La pasta que hem utilitzat és de formatge de cabra amb ceba caramel·litzada, ens va semblar que lligava millor amb l'amanida. Ens va agradar molt. Un consell: és una amanida per fregir la pasta i menjar, una amida tèbia. D'altra forma queda bona igual, però la pasta acaba més eixuta.

És una amanida diferent i ràpida de fer, però que surt de les amanides tradicionals; si teniu convidats a casa, és una bona opció. Nosaltres la vam fer diumenge, que teníem uns amics i els hi va agradar molt, clar que aquests amics ja són de casa i sempre ho troben tot bo!







Ingredients:
Pasta fresca farcida *
Brots tendres **
Pinyons
Ou
Pa ratllat
Oli d'oliva
Balsàmic de figues
Sal en escates


* Formatge de cabra i ceba caramel·litzada
** Red chard, ruca, brots lollo vermell, tatsoi




Preparació:
Arrebossar la pasta fresca, primer en ou i després passar-la pel pa ratllat. Fregir en abundant oli calent, retirar i deixar sobre paper absorbent fins el moment de servir.
Preparar l'amanida: fer una base amb els brots, afegir els pinyons -primer els vaig torrar a la paella sense oli-, la sal en escates i amanir-la. Vaig fer una vinagreta amb balsàmic de figues.

Consell: treure la pasta de la nevera uns 10 minuts abans de fer-la servir.

36 comentaris:

Yves ha dit...

M'encanta la pasta!
M'encanta l'arrebossat!
M'encanta l'amanida!

Quan dius que ens invites? Ja tinc ganes de provar aquest plat al menjador de Llàbiro!!!!

Neus ha dit...

Que original, mai havia vist pasta arrebossada en una amanida...
petonets

Anònim ha dit...

Ostres, què original Mònica!! Ha de quedar molts bona i sorprenent, no se m'hauria passat mai pel cap arrebossar pasta! Ho provarem!
Petonets bonica!
Sandra

Judith ha dit...

oooooooooooooo! quina cosa més bona!!! quan dius que haig de venir!!! Súper original!!! molts petonets guapa

el taller de cuina ha dit...

Quina amanida tan original!! Ho tastarem això de la pasta arrebossada!

Catieu ha dit...

Pasta arrebossada!!! Si li explico a l'Annie..... Li encanta la pasta i li encanten els arrebossats. Aquesta la probarem segur. A més, de pasta fresca sempre compro aquesta de la ceba i formatge i la combino amb una que també ens agrda molt, la de tomaquet i mozzarella.

Molt originals a Can Llábiro!!!

Petonets

Rosa Ballerina ha dit...

Primer cop que sento això de la pasta arrebossada, jeje, havia vist formatge de cabra arrebossat en amanides però pasta encara no.
Això sí, té una pinta boníssima, segur que està d'allò més bona aquesta amanida. Molt original!

Petonets!!

Catarina Collins ha dit...

La pata esta con un aspecto muy bueno... Me escanta los ingredientes tambiens. Se quedo con un aspecto delicioso : )

Besitos

la gemmota ha dit...

Quina bona idea! Aquesta amanida fa molt bona pinta! I si tens amics agraïts, segur que va ser un èxit a la taula! Què fariem sense els nostres amics-catadors?!?!
Enhorabona per la proposta!

Gemma ha dit...

No he provat mai d'arrebossar la pasta!!! A casa no som gaire de fregits, però m'he quedat tan intrigada que ho provaré, je je je...

Com Gat i Gos ha dit...

La pasta , Així Tal cual ?? Sense bullir una mica ni res??

Miquel ha dit...

caray no lo habia visto nunca la pasta fresca arrebosada y frita me gusta en conjunto tu amanida y me la llevo a pendientes
peto
miquel

La cuina de l'Eri ha dit...

Però quina bona idea.... encara que els amics siguin com de casa, segur que els vau soprendre força i molt gratament. M'ha agradat molt Mònica!!! Petonets

Bon Tiberi ha dit...

Pasta? Arrebossat? Pasta arrebossada? I aquesta recepta és de la Mònica?? ....ummmm...ummmm.... a la carpeta de pendents ja, però ja!! No dubtis que provaré aquest experiment!! Un petó guapa. Paula

antonia ha dit...

qué original, está genial esta receta! me la apunto!
besos

Tania ha dit...

Moni, quan dius que tornes a fer aquest plat??? Mmmmmmmmmm...

un petonàs!

tots a la cuina! ha dit...

Això encara no ho havia vist mai! de debò! i segur que deu ser boníssim! Aquest divendres tinc convidats...

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

M'agrada molt.No dono l'abast a fer totes aquestes coses bones que feu

Ana ha dit...

Que idea mas original, que sabes que te hago caso y lo probaré seguro. Ademas esa pasta nos gusta bastante.
Ademas la pinta que tiene es de quitar el sentido.
Un besazo

Pilar ha dit...

Oh Mónica, qué escándalo de receta, original y deliciosa. Ala, otra receta a la cola.
Besos guapa

Ingrid ha dit...

Ostres quina idea tant xula!!! m'encanta incorporar aquesta pasta arrebossada... queda una amanida fabulosa, i a mi que m'encanta incorporar de tot a la amanida.... ho tastaré.
Molts petonetsss

sole | puragula.wordpress.com ha dit...

super, super, super original! ya tengo pensado hacerlo con unos agnolotis, jeje

Ernestina Causse ha dit...

Vaya, no había visto nunca la 'asta así, muy original. un beso

Alba ha dit...

Mònica què original!! M'ha encantat! Amb tu aprendré a arrebossar de tot, jijiji!!
Amb el que m'agraden les amanides pots estar segura que la provaré!!
La pasta la vas fer tu o la vas comprar feta? si la vas comprar...on??jaja, aquía Sabadell no he torbat mai una pasta fresca amb un farcit tan original i deliciós!! :P

Molts petonets guapíssima!! :)

Cook me tender ha dit...

Buenísimo! Y como bién dices es muy buena idea para invitados...pero vamos que me lo hago para mi ya! Mil gracias! Besos

Mayte ha dit...

Te ha quedado divina, yo se la vi a una chef italiana, hace unos meses por tv, y me encantó, la tuya se ve deliciosa :D

Me la apunto...besiños!

Unknown ha dit...

Mai habia vist la pasta farcida arrebossada, però de ben segur que ha de ser molt bona... m'apunto la idea!

Petons

maria ha dit...

Ohhhh! que original y me imagino el sabor tan asombroso que debe tener.Un delicia absoluta.
Un beso

fresaypimienta ha dit...

Una idea muy original, jamás la había visto, además debe estar riquísima! besos

garlutti ha dit...

Que increible colorido ..y deliciosa combinacion...estupenda propuesta ..b esos MARIMI

Cristina ha dit...

Corroboro el comentari de l´Yves...ho provaré amb aquest formatge de cabra

Asela Masià ha dit...

Sí que té bona pinta, sembla que casen molt bé tots el sabors i el cruixent de la pasta ha de ser ideal. Una ensalada molt original i bona.

Smetelig ha dit...

Qué buena idea¡¡
Me la apunto para mi próxima ensalada

Alfons ha dit...

quina gran idea.... pasta arrebossada!!, a qui no li encanta un bon plat de pasta, i el cruixir d'un bon arrebossat ... així doncs, tot plegat ha de ser irresistible...
una abraçada

Teresa ha dit...

No ho havia vist mai! molt original, i segur que una amanida boníssima.
Bona setmana! petó

Mayte ha dit...

Niña, a mi la pasta rebozada, ya te imaginarás...sobraron algunos ravioles y ya se como comerlos con espinacas :D

Deliciosa idea!!!
Mil besiños y bonita semana.