Quan tenia uns quinze anys em vaig tornar addicte a un pastís, el Mildred de xocolata. El venien al súper i a mi m’agradava moltíssim. M'agradava tant que, després d'obrir-lo durava molt poquet. No m’hi podia resistir. Doncs bé, ja sabem que la cuina ens recorda moments anteriors, doncs això és el que em va passar al tastar aquest pastís, el vaig associar ràpidament i em vaig transportar uns anys enrere.
Tant el pastís original com el Mildred porten cobertura de xocolata, però jo no li vaig posar, si voleu a l’enllaç hi trobareu la recepta original, per si voleu afegir un extra de xocolata.
Ja veureu que si el feu conserva perfectament la humitat i no queda gens sec.
La segona vegada que el vaig fer va ser el de la foto, per estrenar el cake stand tan preciós que em van regalar els boletets.
Tant el pastís original com el Mildred porten cobertura de xocolata, però jo no li vaig posar, si voleu a l’enllaç hi trobareu la recepta original, per si voleu afegir un extra de xocolata.
Ja veureu que si el feu conserva perfectament la humitat i no queda gens sec.
La segona vegada que el vaig fer va ser el de la foto, per estrenar el cake stand tan preciós que em van regalar els boletets.
Ingredients:
100 g de margarina (sense greixos hidrogenats)*
250 ml de llet*
1 c.s. de vinagre*
100 g de xocolata
15 g de cacau
300 g de farina de rebosteria
1 c.p. de bicarbonat
225 g de panela o sucre morè fi*
2 ous*
c.s. cullera sopera
c.p. cullera de postre
*Eco
Preparació:
Escalfar el forn a 180º.
Barrejar la llet amb el vinagre i deixar reposar.
Barrejar els altres ingredients. La xocolata ha d’estar fosa i el cacau i la farina tamisats.
Afegir la llet i barrejar amb unes barnilles elèctriques fins que quedi una massa suau.
Passar a un motlle prèviament engreixinat i espolsat de farina, o bé amb paper de forn, i enfornar fins que estigui fet (és a dir, que amb la proba del punxó surti net).
Retirar del forn, deixar refredar una mica, desemmotllar i deixar que s’acabi de refredar sobre una reixa metàl·lica.
Font de la recepta Delicious magazine
29 comentaris:
doncs l'hauràs de fer una 3era vegada perquè els Boletets el tastem, no? jajajajajaja. molts petonets sister!
Boníssima proposta!! I el pastís stant també... com us nota que us agrada la rebosteria, en aquesta família!! Petonets
Em sembla que amb cobertura de xocolata o sense, no deixaria ni mica!
Quina pintassa fa!
Petons, i bona revetlla!
Un cake stand així ben es mereixia una maravella de pastís de xocolata tan bó... si en fas un pels boletets, podem venir nosaltres també ???
Petonets i bon cap de setmana!
Palmira
m'encanten els ingredients que sempre utilitzes!! ets un bon exemple a seguir!! precios i bonissim pastis de xocolata! bona revetlla! petons
Que suerte la tuya que fuiste adicto a los 15 años... yo lo soy desde que nací. Y si encima me lo presentas así me muero...
Quina bona pinta!!! Som molt els que som addictes a la xocolata >.< M'ha sorprèss que portés vinagre la recepta. Això hi ha que provar-ho. Petons.
Sembla deliciós!! petons
Que esponjós... i de xocolata, que bo!! Té una pinta espectacular!!
Molts petons i bona revetlla!
L'stand xulíssim i el pastís espectacular!!! Bona revetlla!
Que bo!!! Saps que la meva primera feina va ser d'administrativa en un distribuïdor d'aquests pastissos!!! Aquest el provaré de fer, té una pinta espectacular!!!
Moltes gràcies, bonica, i que passeu una molt bona revetlla!!!
Petons!!!
Jo el vull provar! Quin cakestand més xuloooo
Quina pintorra nena!!! I aquest super stand és preciós, quin gust tenen les sister fent regalets!
Petonets guapa, bona revetlla!
Sandra
Com facis tots els que et demanen no acabaràs mai i esperarem que ens toqui el torn per a tastar-lo!
Feliç cestiu,
Nani
Els boletets tenen molt bon gust pels regals, I el pastís també ha de tenir molt bon gust!
Monica esto es pura tentación vamos irresistible¡¡
Bona revetlla
peto
quina quantitat de xocolata concentrada, segur que està boníssim, i no sembla molt difícil de fer!!
Perfecta en tot!!! Que maco!!!! Bona revetlla! Petons
Quin pastís més bo! I quina presentació més bonica! Els sabors que et porten bons records són els millors!! Bona revetlla!! Petonets!
Ep per xocoadictes!! Boníssim segur!!! I el motlle és perfecte i segur q més bo que el del super! ptnts
Amb aquest motlle queda preciós!
I amb la cobertura de xocolata també ha de quedar molt bo.
Me encanta tu nuevo avatar!!!
Y el bizcocho también, y que conste que no es porque lleve chocolate, noooo y que lo voy a preparar solo para ver si me evoca la niñez como a ti pero solo por probar porque a mi el chocolate... jajaja Vamos que lo voy a hacer ya mismo!!!
xocolata, xocolata... com pot ser que m'hagués passat per alt.
Ptnts
Dolça
Pues la miga tiene mucha idem, de verdad que parece muy muy esponjoso. A los 15 años somos muy excesivos, pero el buen gusto por las golosinas permanece. Un besote.
Pues es un vicio, tengo un kilo de chocolate que he hecho el otro día y como necesito en que usarlo...{pretextos me faltan} este lo hago ya y si dices que queda húmedo mucho mejor para mi!
Besos enormes.
Lo imagino con un café y se convierte en totalmente irresistible.
Què bo, jo quan estudiava a la uni estava enganxada als phoskitos i mira que és una porcada... aquesta versió del mildred és molt més bona i saludable i amb aquest nou stand llueix com un rei!
M'encanta el pastís i l'stand...ets un crack reboster!
Quins records el Tia Mildred!! a mi també m'agradava molt però prefereixo el teu que té molt bona pinta! Marta
Publica un comentari a l'entrada