En aquests dies que estem en que tot està engalanat, tothom treu les millors viandes i sembla que els àpats no s’hagin d’acabar mai unes trufes és una bona opció per una bona sobretaula. Aquestes són lleugeres, no embafen gens. També us poden servir en cas d’uns convidats imprevistos, es preparen en un moment.
Aquesta és la nostra proposta per Memòries d’una cuinera. Ja sabem que són dates on tots estem més enfeinats del compte per això us volem donar, encara més, les gràcies als qui participeu.
Que passeu unes molt Bones Festes!
Que passeu unes molt Bones Festes!
Ingredients:
100g de formatge de cabra, en rull
Mel (o l’endolcidor líquid que preferiu)
Melmelada o coulis de maduixa o fruits vermells
Galetes digestive (amb 3 n’hem tingut prou)
Preparació:
Passar el formatge a un bol i afegir la mel, o l’endolcidor que preferiu, barrejar amb una forquilla fins que quedi ben integrat i deixar reposar una estona a la nevera fins que torni a quedar compacte.
Retirar de la nevera, donar forma de rodona.
La melmelada ha de ser una mica líquida sinó us costarà de posar a dins. Us anirà bé rebaixar-la una mica amb aigua i escalfar-la a un cassó. Si ho preferiu podeu fer servir un coulis que és més líquid. Passar la melmelada a una xeringa o un estri que tingui aplicador. Fer un forat a la bola de formatge, afegir la melmelada, tapar el forat i reservar.
Posar les galetes a una bossa de plàstic i amb el corró aixafar –les. També ho podeu fer amb un robot però aquesta és la manera més ràpida.
Passar les boles de formatge pel melmelada i les arrebossem en la farina de galeta. Reservar a la nevera i treure uns cinc minuts abans de menjar-les.
100g de formatge de cabra, en rull
Mel (o l’endolcidor líquid que preferiu)
Melmelada o coulis de maduixa o fruits vermells
Galetes digestive (amb 3 n’hem tingut prou)
Preparació:
Passar el formatge a un bol i afegir la mel, o l’endolcidor que preferiu, barrejar amb una forquilla fins que quedi ben integrat i deixar reposar una estona a la nevera fins que torni a quedar compacte.
Retirar de la nevera, donar forma de rodona.
La melmelada ha de ser una mica líquida sinó us costarà de posar a dins. Us anirà bé rebaixar-la una mica amb aigua i escalfar-la a un cassó. Si ho preferiu podeu fer servir un coulis que és més líquid. Passar la melmelada a una xeringa o un estri que tingui aplicador. Fer un forat a la bola de formatge, afegir la melmelada, tapar el forat i reservar.
Posar les galetes a una bossa de plàstic i amb el corró aixafar –les. També ho podeu fer amb un robot però aquesta és la manera més ràpida.
Passar les boles de formatge pel melmelada i les arrebossem en la farina de galeta. Reservar a la nevera i treure uns cinc minuts abans de menjar-les.
7 comentaris:
wooww que facils i resultones que queden no?? m'ha encantat la idea Mònica!! aixi els teus convidats estaran la mar de contents! petons i bones festes guapa!
Quines trufes més originals, a casa ens encantarien!
Amb un formatge meś suau, em quedo la recepta. La combinació ha de ser deliciosa. Bones festes.
Mmmm es veuen delicioses!! i a és són molt originals, les provaré segur que sóc una fan del formatge ;). Un petonàs i bon 2015!!
cóm pot ser que no les fessis pel sopar de l'altre dia?? aiaiaiaiaiia. Han de ser boníssimes. Petonets sister
Mmmm, que bones !!! I amb formatge de cabra, que d'aquest si que en puc prendre!!!
Una abraçada i feliç any!
Molt original aquesta presentació d'un cheesecake. Segur que el contrast del formatge de cabra i la dolçor dels coulis o la melmelada és impressionant.Una abraçada!
Publica un comentari a l'entrada