Si un dia voleu un esmorzar o berenar ràpid i bo aquest és el vostre. Com veureu, la nostra versió està força alleugerida així que encara teniu més coses a favor.
Les quantitats seran orientatives, nosaltres vam fer servir pa d’espelta amb una molla molt densa i per tant vam necessitar més llet que si haguéssim fet servir un altre tipus de pa.
El temps del forn també és orientatiu. Ens van quedar més torrades a dalt i esponjoses a baix cosa que ens va agradar ja que vam trobar diferents textures.
Moltes gràcies als qui participeu a Memòries d’una cuinera i bona Pasqua a tothom!
Les quantitats seran orientatives, nosaltres vam fer servir pa d’espelta amb una molla molt densa i per tant vam necessitar més llet que si haguéssim fet servir un altre tipus de pa.
El temps del forn també és orientatiu. Ens van quedar més torrades a dalt i esponjoses a baix cosa que ens va agradar ja que vam trobar diferents textures.
Moltes gràcies als qui participeu a Memòries d’una cuinera i bona Pasqua a tothom!
Ingredients:
60g de pa d’espelta
250ml de llet
1 branca de canyella
Panela (o sucre moré)
Mel
Preparació:
Escalfar el forn a 180º.
Escalfar la llet amb la canyella fins que bulli, deixar uns segons. Retirar del foc i deixar reposar fins que quedi tèbia.
Tallar el pa a daus, tirar la llet per sobre i deixar-ho uns 5-10 min. fins que l’absorbeixi.
Tallar el pa a daus, tirar la llet per sobre i deixar-ho uns 5-10 min. fins que l’absorbeixi.
Posar el pa a una cassoleta, tirar-hi panela al gust. Si us agrada la canyella també n’hi podeu tirar una mica en pols.
Enfornar fins que quedin al vostre gust.
Retirar del forn i servir amb mel pel damunt.
13 comentaris:
Senzill i unes postres delicioses, mai havia pensat en fer-ho així mode 'postres en bol' tallat a trossets!
Això és un berenar de luxe!!! Aquest mes hem coincidit fent servir el forn per gaudir sensa cap mena de culpabilitat :o)
Bon Pasqua!
Petons,
Palmira
Molt original! haurem de provar fer-les al forn! bona setmana!
Una versió molt interessant, pel fet d'utilitzar pa d'espelta i fer-les al forn, sens dubte ben bones i força saludables! un plaer participar a les vostres propostes, un petó!
una bona alternativa sister!!!! petonets guapa
M'encanta aquesta recepta, i la presentació és molt original!
Que sencillo y que pinta tan rica tiene Moni =) Un besote!!!
Una alternativa més saludable i original!
Clara
Molt original, i deu estar molt bo també! Felicitats :)
Una abraçada
Anna
Sense arrebossar ni fregir? Ho haig de fer! deu quedar boníssim i molt més lleuger!
Marta
Una bona manera i diferent de menjar aquestes postres tradicionals!!!
Petonets,
Olga
Una delicia1
Que original y saludable!
Publica un comentari a l'entrada