Després de dues setmanes sense publicar, ja toca posar-se les piles, no?
La recepta d'avui és una de les que vaig preparar per l'aniversari del Lluc. Val a dir que l'he fet moltes vegades i que els que l’han tastat em diuen que els hi agrada molt.
És una base de pasta de full, però podeu fer servir la que més us agradi. En poca estona tindreu una recepta bona i sana. És d'aquelles que es poden preparar si tenim un àpat sorpresa, si tenim convidats o si ens ve de gust una cosa lleugera, però diferent.
Quan ho poseu al forn veureu que s'infla del centre, però no patiu que quan el deixeu refredar tornarà a la forma inicial.
Que tingueu un bon cap de setmana!
La recepta d'avui és una de les que vaig preparar per l'aniversari del Lluc. Val a dir que l'he fet moltes vegades i que els que l’han tastat em diuen que els hi agrada molt.
És una base de pasta de full, però podeu fer servir la que més us agradi. En poca estona tindreu una recepta bona i sana. És d'aquelles que es poden preparar si tenim un àpat sorpresa, si tenim convidats o si ens ve de gust una cosa lleugera, però diferent.
Quan ho poseu al forn veureu que s'infla del centre, però no patiu que quan el deixeu refredar tornarà a la forma inicial.
Que tingueu un bon cap de setmana!
Ingredients:
1 base de pasta de full fresca **
Cirerols (Tomàquets cherry) al gust*
1 ou*
100 ml de llet*
Mató
Ruca*
Oli*
Sal*
*Ingredients ecològics
** Sense greixos hidrogenats
Preparació:
A un motlle que es pugui desemmotllar, hi posem la base de la pasta de full. Per evitar que es trenqui
i es pugui servir bé, el que faig és desmuntar el motllo i, a sobre la base, hi poso paper sulfuritzat -la
mida del paper ha de ser més gran que la base- i el torno a muntar. Aleshores la pasta de full queda sobre el paper sulfuritzat i el podem treure bé i passar a la font on el voldrem servir.
Repartir sobre la base de pasta de full els cirerols, que prèviament haurem partit per la meitat.
A un bol, batre l'ou i afegir la llet. Batre uns minuts fins que quedi ben barrejat. Tirar-ho sobre els cirerols.
Passar al forn i deixar fins que l'ou hagi quallat, és el temps que necessitarà la massa per coures.
Retirar del forn i deixar refredar.
Abans de servir, posar la ruca i el mató tallat a trossos. Tirar sal i oli al gust.
1 base de pasta de full fresca **
Cirerols (Tomàquets cherry) al gust*
1 ou*
100 ml de llet*
Mató
Ruca*
Oli*
Sal*
*Ingredients ecològics
** Sense greixos hidrogenats
Preparació:
A un motlle que es pugui desemmotllar, hi posem la base de la pasta de full. Per evitar que es trenqui
i es pugui servir bé, el que faig és desmuntar el motllo i, a sobre la base, hi poso paper sulfuritzat -la
mida del paper ha de ser més gran que la base- i el torno a muntar. Aleshores la pasta de full queda sobre el paper sulfuritzat i el podem treure bé i passar a la font on el voldrem servir.
Repartir sobre la base de pasta de full els cirerols, que prèviament haurem partit per la meitat.
A un bol, batre l'ou i afegir la llet. Batre uns minuts fins que quedi ben barrejat. Tirar-ho sobre els cirerols.
Passar al forn i deixar fins que l'ou hagi quallat, és el temps que necessitarà la massa per coures.
Retirar del forn i deixar refredar.
Abans de servir, posar la ruca i el mató tallat a trossos. Tirar sal i oli al gust.
48 comentaris:
Un pastís molt fresc! No sé per què, però aquest tipus de pastissos amb pasta de full m'encanten...
mmm crec que avui ja tinc dinar, jeje. Com que tinc tots els ingredients i te molt però que molt bona pinta no m'hi puc resistir, encara que mató no se pas si n'hi ha a la nevera, aixx.
Ho provo i et dic què tal, però segur que és tota una delícia.
Petonets!!
Te ha quedado preciosa, aunque a mí me pide rulo de cabra. Un besote.
Que tarta mas buena y muy a mi gusto con estos ingredientes!
Un pastís salat boníssim, semblant a les quiche! Aquest acompanyament de cirerol, ruca i mató m'ha agradat, apuntat queda!
Bon cap de setmana maca ;)
Puc confirmar que està boníssim! i la resta del menú també!!! m'ho poses molt difícil per diumenge, jijijiji. Molts petonets sister! ja tenia ganes de veure't publicar! ;P
¡Es sencillamente perfecta! no se puede ni añadir ni quitar nada que la mejore.
¡Me encanta!
Feliz fin de semana
Aiiiiiiiiiiii, ja saps que sóc la reina del mató casolà! Quina idea m'acabes de donar
Bueno, sano, apetecible y muy mediterráneo.Me encanta. Un beso
Un pastís molt bo amb uns ingredients ben escullits, pero a mi el formatge de cabra tambe em crida com la Su.
Aixo de posar el paper per forn al motllo tambe ho faig com tu i va molt be.
petons bonica
M'encanta molt i molt!!!! La probare de fer perque em sembla perfecta!!!
Un petonas!! I no ens abandonis 2 setmanes que et trobem a faltar!!! ^__^
Sònia
Que rico Mónica, no me importa esperar si es para algo tan bueno :) y bueno que el hojaldre tiene mantequilla pero para el cumple de un principe que menos ¿no?
Feliz fin de semana!!!!
Que rico y rápido...me lo apunto
Besos y buen finde
Fantástico pastel salado, se ve tan mediterráneo..... ideal para esta misma noche ;)
que disfrutes del fin de semana, un beso
Em sembla fantastic aquest pastis!! i me'l menjaria amb mooolt de gust ja que, com dius, són productes ecològics sense greixos trans!!! m'encantaa!! apuntada queda! petons
hola guapa , cuánto tiempo sin venir a verte. Me encantan éste tipo de pasteles, son siempre apetecibles. Me gustan tus ingredientes.
Besos
Una recepta perfecta! M'ha agradat molt com t'ha quedat, i que bona te que estar!
Petons
Ja et trobava a faltar. Fa un parell de dies vaig entrar a veure què hi havia de nou i res, però has tornat per la porta gran, m'encanta la recepta d'avui.
Feliç cap de setmana també per vosaltres. Una abraçada, bonica!!!
Oh, què bo! Vaig fer algo semblant l'altre dia, però la teva combinació la taste sí o sí.
Bon cap de setmana
Petonsss
Quina xulada Moni, se és que ets una crack dels pastissos salats i pizzes/calzones, ole tu!!! M'encanta, el provarem de fer aviat :)
Petonets carinyo
Sandra
M'agraden molt els pastissos amb pasta de full i la ruca i el mato, també. Conclusió: Aquest pastís m'agrada molt!
Quin bon pastís!! Jo faig molt sovint un tatin de cherrys amb formatge de cabra que ens agrada molt.
Petonets
Em sembla una coca boníssima! Que freda també ha de ser gairebé un pecat! Bona idea això de l'ou que qualli, segur que és ben melosa i amb els cirerols.. vaja, tota una delícia. Petons!
OOOHHHHHHHH es una delicia y que color tan bonito.
Bsos
un pastis muy bueno y la combinacion que llega tremenda de buena
peto
Monica!! guardam un trosset sempre estic preparada per aquests pastissos!!! Muaks
quina enveja qui tasti aquest pastís! m'encanten aquestes receptes salades, per un pica pica amb la escalforeta que ja comença... mmm
M'encanta aquesta proposta, per la pasta fullada, la ruca, el mató... Mmmm, encertadísima!!!
Petons
El truc del paper al motlle va molt bé ;)
M'encanta la combinació, ha de quedar com una quiche, però la ruca i el mató per sobre l'han de fer molt més lleugera i molt més bona. m'apunto la recepta ;)
La base t'ha quedat perfecta i el farcit ha de ser deliciós. M'encanta la ruca!!!
Petonets!
Anna
Que buena pinta tiene ese pastel y que rica combinación de ingredientes. Me encanta !!
No m'estranya que tothom que el tasti li agradi.... perquè ha de ser boníssim!!! divendres tinc gent a sopar i em sembla que el faré!!
petonets
Si quan et poses les piles fas pastissos com aquest, te les hauries de posar cada dia.
Nani
Hola guapa, ya era hora, te debía una visita. Desde que he vuelto por estos lugares, me ha sido imposible. Que tal todo? Por cierto este pastel riquisimo, la verdad que el hojaldre me gusta, pero no se si el que como es muy bueno par ala salud, porque dices lo de que no tiene grasas hidrogenadas?? cómo sabes si un hojaldre no las tiene? Te lo pone en la etiqueta? Puf cuantas preguntas, lo siento pero me han surgido de repente. Bueno feliz martes preciosa.
A més de ser reboníssim és preciós! va directe a pendents!!! no crec que tardi massa a fer-lo!
petonets
Moni, una bona recepta, senzilla i molt bona, d'aixor estic convençuda.
Un petonet
M'encanta! El faré quan pugui, segur!
tiene una pinta deliciosa. Que rico. Bss
Un pastís super bo Moni! té una pinta tremenda...molt fresc i saborós, i amb aquesta crosteta de la masa m'encanta!
Un ptonet guapa!
Monica,
Que pinta mas buena se ya quedado lo pastis... Se ve buenissimo y por cierto muy saboroso : )
Besitos Y un bueno fin de semana.
Una pinta deliciosa, i cada cop que entro i veig les croquetes de més avall... sense paraules, qui puguera traspasar pantalles d'ordinador ;)
Petons
Yo esa foto la enmarco y directa a mi cocina...me parece hermosa. De la receta no hablemos, deliciosa a tope!
Besos linda.
Yo esa foto la enmarco y directa a mi cocina...me parece hermosa. De la receta no hablemos, deliciosa a tope!
Besos linda.
Aquests pastissos salats són una passada de bons, quina pinta!!! M'encanta la combinació d'ingredients.
Petons
Ai, quina parella que formam. Tu 15 dies a publicar i jo 10 dies a comentar. Olé nosaltres!
Quina pinta més bona que té aquest pastís!!! A mi m'encanten tots els pastissos amb massa de full però els meus queden un poc més troglodites. No havia pensat mai que es podien posar a un motlle perquè quedassin tan rodonets. Et copio la idea!! ;DD
Petons!!
Una combinació boníssima!!i la coca molt maca!!
M'encanta aquest pastís!! Deliciós.
Petons
Mon
Simplemente espectacular! Me lo apuntoooo!!!
Besote!
Publica un comentari a l'entrada