Si fins ara mirava de reduir la quantitat d’ou de les receptes... i fins i tot havia fet algun experiment sense gens ni mica d'ou... Ara moltes de les receptes que faré, de les que tradicionalment porten ou, directament no en portaran. A casa fa poc que sabem que tenim un al·lèrgic a l'ou, així que toca buscar alternatives.
Una bona font per trobar receptes sense ou són els blocs vegans i d’aquí és d' on he tret com substituir els ous a les magdalenes. Tot i que la recepta original portava vinagre vaig llegir que per cada cullerada sopera de vinagre en pots posar dues de suc de llimona, i em va agradar més la segona opció. El suc de poma ja l’havia fet servir en d’altres preparacions.
Aquesta és la nostra aportació al Memòries d’una cuinera. Moltes gràcies a tots els qui ens heu fet arribar les vostres magdalenes i, si us animeu, encara hi sou a temps.
Una bona font per trobar receptes sense ou són els blocs vegans i d’aquí és d' on he tret com substituir els ous a les magdalenes. Tot i que la recepta original portava vinagre vaig llegir que per cada cullerada sopera de vinagre en pots posar dues de suc de llimona, i em va agradar més la segona opció. El suc de poma ja l’havia fet servir en d’altres preparacions.
Aquesta és la nostra aportació al Memòries d’una cuinera. Moltes gràcies a tots els qui ens heu fet arribar les vostres magdalenes i, si us animeu, encara hi sou a temps.
Ingredients:
450 g de farina integral*
50 g de sucre integral de canya*
1 c.s. de Royal
250 ml de llet semidesnatada*
2 c.s. de suc de llimona*
50 ml de suc de poma* (sense endolcir)
50 ml d’oli de gira-sol
85 g de xocolata blanca
55 g de nous de macadàmia
*Eco
Preparació:
Encendre el forn a 180º.
A un bol posar la llet amb el suc de llimona i reservar. Ha de reposar entre 10 i 15 minuts.
Barrejar la farina amb el llevat i el sucre. Afegir el suc de poma i l’oli i remenar. Afegir la llet i treballar fins que quedin tots els ingredients ben integrats. Afegir la xocolata i les nous de macadàmia (millor tallades) i tornar a barrejar.
Posar a un motllo i enfornar fins que estiguin fetes.
Treure del forn i deixar refredar sobre una reixa.
A un bol posar la llet amb el suc de llimona i reservar. Ha de reposar entre 10 i 15 minuts.
Barrejar la farina amb el llevat i el sucre. Afegir el suc de poma i l’oli i remenar. Afegir la llet i treballar fins que quedin tots els ingredients ben integrats. Afegir la xocolata i les nous de macadàmia (millor tallades) i tornar a barrejar.
Posar a un motllo i enfornar fins que estiguin fetes.
Treure del forn i deixar refredar sobre una reixa.
34 comentaris:
waaauuu! amb xocolta blanca a dins! m'encanta!
bon dilluns
La xocolata blanca m'agrada molt, i amb les nous fantàstic!petons
oooh! això t'ho copio!!! però crec que amb xocolata negra!!
Jeje acabo de publicar las mías, veganas! casi, casi nos ponemos de acuerdo ;P
Besotes!!!!
Que ricas!!
Hola,
Boníssimes i molt sanes! M'apunto la recepta. Petons
sister, ja saps que sóc la teva fan nº 1, però ara si que ja flipo!!! sense ou??? crec que el teu fillol les haurà de tastar! jajajajajajaja. petonets
Que bones magdalenes!!! Jo el dissabte vaig fer un pastís de fruits vermells tamb´ñe sense ou, aviat publicaré la recepta per si en vols tenir alguna altra més ;)
Petonets bonica
Ostres! Magdalenes sense ou! Fins fa un parell de mesos no sabia, ni tan sols, el què eren els vegans. Però m'atreu molt la idea.
Felicitats per la recepta, la trobo molt original ^^ Les nous de macadamia són tot un vici, hahaha
Molts petons :)
Quina passada nena, sense ou? Si semblen les de tota la vida, fan una bona fila! L'Aina ja pot estar contenta amb aquesta super mama!!
Petonets
Sandra
Impresionants amb aquesta xocolata per dins...! A mi la blanca m'encanta!
han d'estar de vici amb la xocolata blanca i la nou....que bones que són les magdalenes! petons
Els vegans sempre et donen idees. NO m´imagino les magdalenes sense ou. ES veuen formoses. Trobo que són una bona alternativa pels que tenim el colesterol a ratlla.
Ostres sense ou i mira que esponjoses!!! Mira per on també les vull probar! Petons
sense ous però han quedat fantàstiques i esponjoses.
Hi ha moltes alternatives a l'ou, segur que serà molt inspirador a la teva cuina!!!
Petonets, la meva aportació l'he feta ara mateix,com sempre a l'últim moment!
Palmira
Esa combinación es mi perdición.
Geniales.
Bs
Quina pinta que tenen!!! Semblen realment esponjoses. Ptns
veus sense ou encara no m'he atrevit, jajaja. Les teves tenen una pinta boníssima, i la xocolata a l'interior sempre els dóna un toc d'allò més irresistible.
Petonets!!!
quina bona pinta!! als meus fills els hi encantarà!!
Ni sabia que una magdalena es podria fer sense ou i han pujat i tot!! quan s'aprén!! Marta
Estic segur q aquest bloc sabrà treure suc d'aquesta situació. Qui sap, pptser es converteix en un referent!
De moment les magdalenes tenen una pinta molt bona! En vull!
No hay nada que desate más mi gula que el chocolate blanco, tengo que probarlas!
M'encanta la combinació!! Han de ser boníssimes!!
Sense ou??? UN gran repte aconseguit!
La combinació xoco blanca i nous de macadàmia té l'èxti assegurat ;)
Fa poc me'n van regalar unes de semblants. Em va encantar això de trobar-m'hi el trosset de xocolata blanca dintre! Que boniques, Mònica, i que ben presentades! Petons
Bonita foto y mejores madalenas, tienen que esta de muerte.
Besos
No sabes lo bien que me viene esta receta! mi sobrinita es alérgica al huevo, y me han pedido que busque postres sin huevo, así que tus madgalenas son las nº 1 en mi lista! gracias!
Tinc una amiga amb el mateix problema. Li faré arribar aquesta deliciosa recepta.
Nani
:( Yo este mes no he podido llegar....tengo una receta programada para mañana...pero con este viaje que me salió de improviso...ni hablar de magdalenas ... Las tuyas me han encantado totalmente!!
Un besote!
ostres sen ou??? les hem de provar!!
M'encanten! tenen una pinta boníssima, i el farcit.. mmm! ;)
petons
Doncs sense ou tenen una pinta impressionant!
Marta
Qué delicia! Me ha encantado la combinación de sabores que has utilizado!
No conocía tu blog, pero me quedo por aquí como seguidora
Besos!!!!
Publica un comentari a l'entrada