Des de l’octubre que tinc pendent publicar aquests pastissets, així que potser ja va sent hora de penjar-la al bloc.
Tot i que els vaig fer en forma de pastissets, les quantitats estan pensades per a vuit persones, ho dic per si ho voleu fer en un altre tipus de motlle.
La recepta és d’una mini-revista de xocolata que fa temps que volta per casa, de fet el preu està en pessetes així que ja us podeu imaginar de quina època és.
Aquest format comporta avantatges i inconvenients: va molt bé perquè són individuals, però també costa més resistir-se a menjar-se'ls!!!!
Aquest format comporta avantatges i inconvenients: va molt bé perquè són individuals, però també costa més resistir-se a menjar-se'ls!!!!
Ingredients:
Pel pa de pessic
3 ous*
125 g de sucre*
50 g de mantega*
75 g de xocolata fondant
6 cullerades de llet*
250 g de farina*
½ sobre de Royal
Per a la cobertura:
100 g de xocolata fondant
3 cullerades d’aigua
50 g de mantega*
Gra d’ametlla per decorar
*Els nostres eren eco
Preparació:
Pel pa de pessic:
Escalfar el forn a 180º.
Separar els rovells dels ous. Blanquejar els rovells amb el sucre.
Fondre la xocolata amb la llet i la mantega, remenar fins aconseguir una crema homogènia.
Afegir els rovells amb el sucre i la farina tamisada amb el llevat.
Batre les clares a punt de neu i afegir-les a la barreja anterior.
Passar al motlle, prèviament untat amb mantega i enfarinat, i deixar al forn fins que estigui fet, dependrà del format que feu.
Treure del forn, deixar refredar.
Per la cobertura:
Fondre la xocolata amb l’aigua i la mantega i decorar al gust.
Acabar de guarnir amb el gra d’ametlla.
3 cullerades d’aigua
50 g de mantega*
Gra d’ametlla per decorar
*Els nostres eren eco
Preparació:
Pel pa de pessic:
Escalfar el forn a 180º.
Separar els rovells dels ous. Blanquejar els rovells amb el sucre.
Fondre la xocolata amb la llet i la mantega, remenar fins aconseguir una crema homogènia.
Afegir els rovells amb el sucre i la farina tamisada amb el llevat.
Batre les clares a punt de neu i afegir-les a la barreja anterior.
Passar al motlle, prèviament untat amb mantega i enfarinat, i deixar al forn fins que estigui fet, dependrà del format que feu.
Treure del forn, deixar refredar.
Per la cobertura:
Fondre la xocolata amb l’aigua i la mantega i decorar al gust.
Acabar de guarnir amb el gra d’ametlla.
30 comentaris:
lindo, lindo. no soy de dulces pero esto explota la pantalla :)
Y ¿porque nos has hecho esperar tanto tiempo? ya sabes que yo por ti me como el bizcochito con mantequilla ;) ¡Me gustan mucho los pastelitos individuales!
Muak!!!
No puc resistir-me a la xocolata... nyam nyam!
No m'estranya que costi resistir-se, perquè són realment temptadors. Però un detallet dolç de tant en tant no fa mal ;)
un buen mini pastisset así es genial Monica,bien¡¡
peto
A mí m'agraden molt aíxi en versió individual, clar que m'en puc cruspir dos o tres d'un cop i no tenir cap sentiment de culpabilitat!! ;)
Petonets
I tant que ha de costar resistir-se! Amb la pinta que tenen i macos com són...! Ja en berenaria un ara mateix, amb un bon cafetó al costat... mmmm, que bo!
M'han agradat molt així individuals ;)
Una abraçada!
mmm quina bona pinta!!! M'encanta la cobertura amb fruits secs semblen bombons gegants jejeje.
La foto molt xula, i estic amb tu, quan són en tamany individual costa molt més resistir-s'hi jeje.
Petonets!!!
MMm quina delícia!!! Amb format individual són molt bonics! petons
No sóc molt de pastissets de xocolata, però haig de dir q tenen una pinta boníssima! Fem un sopar i ens els mengem amb una copa?
quina bona pinta!! així en format individual és molt millor, això si, la temptació també és més alta, com dius! jejej petonets
Quins mini pastissets més bons! I de xocolata, una perdició!! Petons
Mira que acabo d'esmorzar, però m'en menjaria un sense pensar-ho dos cops!!
petonets i feliç cap de setmana
M'agraden molt els formats petits per presentar els pastissos, però queden tan bé com els teus!
Petons i bon cap de setmana,
palmira
I no m'extranya que costi resistir-se!! Tenen una pinta increible!. Petons
Hola, he vist el teu blog a ''blogscocina'' i em faig seguidora.
Fins aviat.
*Pilar*
D'aquests passtisets de xocolata m'en menjaria moltíssims, segur que no m'atiparia. Semblen bombons grans i moooooolt bons, segur!!!!!
Si pogués traspassaria la pantalla i me'ls menjaria tots en un moment.
Qué meravella, m'encantes! Ara mateix me'n menjava uns quants!
petons
Ohhh! pot congelar 4? :))) Que bons! Ptons
Son moníssims!!! Una autèntica temptació!!!
Vaya delicia!
Que maravilla.
Molt bons aquestos pastissets de xocolata, segur que si els faig, triomfen.
Bona setmana
Amb lo viciada de la xocolata que sóc! tenen una pinta irressistible aquests pastissets! i és el que dius, que amb format individual encara costa més no menjar-ne!
ptns!!
Pensava que et seguía també per aquí!! ja soc aquí,,,un petonet
Això és una explosió de sensacions. M'agrada molt la foto.
Nani
M'encanta la xocolata, estan irresistibles¡¡¡¡Una abraçada
Pura tentación, totalmente deliciosos!!!
Mil besos.
Foten una pintorra espectacular! M'encanten!! Quan en tornis a fer avisa i fem un berenar, eh?
Petonets
Sandra
Deliciosos!! Tenen una pinta tremenda!! Jo també ho faig això de dividir la massa per fer-la en versió individual. En pessetes jejeje.... si que feia temps que voltava per casa jejeje...
Petonets guapa :-)
Publica un comentari a l'entrada