dissabte, 28 de desembre del 2013

Torró de xocolata, neules i avellanes


Els torrons no acostumen a faltar aquests dies de Festes i com un dels que més èxit tenen a casa són els de xocolata doncs el nostre no podia ser d’una altra cosa. 
Vam estar parlant de què el faríem i el Lluc ho va tenir clar ràpidament: d’avellanes, també hi vam voler incorporar les neules, que ens agraden molt també.

És un torró que podeu preparar en un moment, inclús com a emergència, ja que la preparació és molt fàcil i necessita poca estona de fred.


Moltes gràcies als qui ens feu arribar les vostres propostes per Memòries d’una cuinera, ens veiem el proper any amb el recull.


Esperem que estigueu passant unes molt bones festes i des de Llàbiro us desitgem un molt feliç 2014!







Ingredients:
100g de xocolata
100g de crema d’avellanes (tipus Nocilla, Nutella)
Avellanes crues (les nostres de Reus)
Neules





Preparació:
Fondre al bany maria la xocolata. Afegir la crema i remenar.
Fer una base amb una mica de xocolata al motlle, esperar que es refredi un parell de minuts i afegir les avellanes i les neules trencades, afegir la resta de la xocolata fins que quedi ben cobert. 
Deixar refredar a la nevera, amb una hora n’hi ha prou.
Desemmotllar i servir, si voleu podeu decorar-lo amb neules trencades.

18 comentaris:

Mònica Tarradellas ha dit...

Deliciós!!! Ja estic desitjant veure el resultat del Memòries nadalenc d'aquest mes!

Chus Castro ha dit...

Jo estic d'acord amb la Mònica: aquest mes el recull del Memòries serà dels més deliciosos i dolços. I aquests torrons amb la crema de cacau.... Mmmm...! Petons.

Carmeta Rusquilleta ha dit...

Un torró boníssim!! Feliç 2014!!

Raquel ha dit...

Aquest torró ha de ser boníssim!
Bon any 2014!!!
una abraçada xxx

La Cuina Violeta ha dit...

M'assembla que és la proposta mês fácil de tot l'any. Esperarem el recull. Una abraçada i una bona entrada al 2014! Xocolata, neules i avellanes: una molt bona combinació.
Nani

La Cuina Violeta ha dit...

M'he oblidat de dir-te que estic preparant una trobada de blogaires gastronòmics a Tarragona el 22 de febrer. M'agradaria que vinguéssis. Estarà obert a tots els que vulguin venir.

trifasic de baileys ha dit...

que bons eh els torrons casolans!! els fas de la manera que més t'agraden!! genials! petons

Judith ha dit...

quina bona pinta!!!!! sort dels teus assesors! jajajajaja. la nit de Reis en tindrem???? :P petonets guapa

Ernestina Causse ha dit...

Quiero un trocito!!! Feliz año!

Gemma ha dit...

M'encanta aquesta versió de torró, xocolata amb fruits secs és un clàssic sensacional.
Que tinguis un feliç 2014!

Miquel ha dit...

Tremendo turron MOnica.
Que tinguis un feliç Any Nou
petons

Eva ha dit...

Boníssim Mònica!! crec que triomfaria tot l'any, no només pel moment del torró ;-). Feliç final d'any i millor 2014!

Tapa't de tapes ha dit...

Boníssims! Bon any nou, guapa!

Heva ha dit...

Ñam ñam Rico y fácil ¿que más se puede pedir?
Que tengais una muy feliz entrada del año ¡Un besazo para los Llàbiro!!!!

VISCalacuina ha dit...

Un torró de luxe!

Marta CuinaDiari ha dit...

Molt encertada l'eleccio del Lluc! m'agrada la xocolata, les neules i les avellanes!
Boníiiissssim! Bon any! Marta

Teresa ha dit...

Aquest queda pendent per l'any vinent, o no! Bon Any!

Bego de AC del Horno ha dit...

Así presentado me parece ideal.
Besos.