Quan fa calor la podeu servir ben freda i quan fa fred a temperatura ambient o tèbia.
Aquest mes a Memòries d’una cuinera us proposàvem tapes, ja n’hem rebut un munt i com sempre són espectaculars, moltíssimes gràcies als qui participeu!
Aquest mes a Memòries d’una cuinera us proposàvem tapes, ja n’hem rebut un munt i com sempre són espectaculars, moltíssimes gràcies als qui participeu!
Ingredients:
Remolatxa crua*
3 pomes
1 litre de brou de verdures
Iogurt grec
Oli d’oliva
Sal
Pebre
*315g de remolatxa cuita.
*315g de remolatxa cuita.
Preparació:
Pelar la remolatxa, tallar-la a trossos petits i possar-la a un recipient que pugui anar al forn, afegir una mica d’aigua* i la deixem fer a 200º fins que estigui feta, com en el cas dels pastissos, la prova del punxó no falla.
*Per fer les coccions al forn més lleugeres ens agrada fer-les amb aigua, l’escalivada també la fem així.
Pelar les pomes, treure els cors i tallar-les a quadrats i les posem a una cassola amb una mica d’oli calent.
Quan comencin a agafar color hi afegim la remolatxa, salem i ho deixem un parell de minuts. Afegir el brou i deixar-ho uns 10 minuts.
Triturar i deixar refredar.
Servir amb una mica de iogurt grec, oli i pebre acabat de moldre.
19 comentaris:
Una recepta preciosa, i el color de la crema, insuperable!
Uso a beterraba em saladas e gosto muito
Achei a receita muito interessante
bjs
Me encanta el color de la remolacha, no puedo evitarlo, te ha quedado preciosa.
Un besote grande mi niña =)
M'encanten aquestes propostes de cremes i gaspatxos freds per l'estiu. Són refrescants i lleugeres. Amb remolatxa no l'he provada mai, crec que combinada amb la mançana ha de ser deliciosa. Me la copio. Petons.
Que vaso de vitaminas tan rico y colorido
Bss
M'ha encantat! el color és genial i segur que es ben bona, jo vaig fer un pastís de remolatxa fa poquet, quina passada d´hortalissa.
xxx
Una crema super original i molt vistosa. La combinació de la remolatxa i la poma ha de quedar molt bona.
M'encanta la teva aportació, que vistosa i sana!! no acostumo a menjar remolatxa perquè no sé ni com fer-la... però aquesta cremeta la provo segur!! un petó!!
Una crema llena de sabor y con un color que enamora nada mas verla.Una tapa refrescante y original
peto
Que original!! I el color que queda m'encanta. petons
Una tapa originalíssima i amb una maquíssima presentació!! Petonets!
Aquesta crema té un color preciós, i segur que ha de ser boníssima!! Les combinacions amb poma m'encanten...
Una abraçada,
quins vassets tan macos nena!!!! tenim un soparet molt especial pendent, i aquest seria un bon aperitiu!!!! ;) petonets
Anda, pues había probado el salmorejo de remolacha pero no esta crema,lo anoto!
Besos
Maca i deliciosa aquesta crema.
Un bon entrant.
Felicitats
Ohhhhh no he provat mai així la remolatxa! Quins gotetes més vistosos! I aixó de l'aigua no ho he fet mai... L'aigua amb la remolatxa al forn o amb un pot pq crei vapor?
Petunets
Eva
Eva, l'aigua a la remolatxa. En lloc de posar-hi oli hi poses aigua. fes-ho, ja veuràs que queda igual de bo però més lleuger;)
Petonets.
Coses, Me encantan tus recetas y sugerencias. Excelente blog, felicitaciones!!
Soy Cata tengo el blog: Recetas de Bizcochos los invito a conocerlo, ya que una rica Receta de Bizcocho, facil de hacer siempre es muy util.
Espero te guste el blog de Recetas de Bizcochos, te parezca util y puedas recomendarlo a tus seguidores.
Desde ya gracias.
Saludos Cata
Publica un comentari a l'entrada